Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Minden korosztálynak szórakozást kínált a Tóvárosi Piknik
Minden korosztálynak szórakozást kínált a Tóvárosi Piknik Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. május 13.
Vasárnap egész délutános szórakozásra hívták a tóvárosiakat a Tóvárosi sétányon. A Tóvárosi Piknik keretében volt mesejáték, állatsimogató, a napot pedig az operettslágerek után Csepregi Éva koncertje zárta.

 

Sok embert mozgatott meg vasárnap délután a Tóvárosi Piknik. A kicsiket egész délután akadálypálya, mászófal, valamint nyuszi-, kecske- és báránysimogató várta a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ szervezésében. Az ingyenes pikniken a színpadi programok sem maradhattak el: előbb egy gyerekeknek és szülőknek is tanulságos mesejátékot, majd a Zsigmond Lala Énekstúdió Disney Showját láthatta a közönség. A folytatásban a Vörösmarty Színház színművészei, Váradi Eszter Sára és Keller János operettslágerekkel örvendeztette meg a programra kilátogatókat.

A sztárfellépő, Csepregi Éva koncertje előtt dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője köszöntötték a résztvevőket. A polgármester véleménye szerint ez a piknik is igazolja, hogy érdemes városrészi rendezvényeket szervezni, a találkozások élménye, a fiatalok és idősek öröme pedig jó érzéssel tölthet el mindenkit.

Mészáros Attila alpolgármester, a városrész önkormányzati képviselője elmondta, igyekeztek olyan programot összeállítani az SZKKK munkatársaival, ami minden korosztálynak jó szórakozást kínál. Mint fogalmazott: nagyon jó látni a sok mosolygós arcot, boldog embert. Mindenkinek kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánt a nap zárókoncertjéhez.

A köszöntők után Csepregi Éva, a Neoton Família Sztárjai együttes énekesnője lépett színpadra. A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett, EMeRTon-díjas énekesnő néhány hónapja lépett fel az Alba Regia Sportcsarnokban együttesével. Csepregi Éva olyan slágerekkel örvendeztette meg a közönséget, mint a Párizsi lány, vagy éppen a Monte Carlo.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >