Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Június 15-én, változatlan árakkal nyit a Városi Strand Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. május 15.
A Csitáry G. Emil Uszoda strandja 2024. június 15-én, szombat reggel 8 órától nyitja meg a kapuit és várja a vendégeket minden nap 8 és 19 óra között. Az üzemeltető Városgondnokság ebben az évben nem emeli a belépőjegyek és bérletek árait. A strand egészen 2024. szeptember 1-jén, vasárnapig lesz majd nyitva.

 


A nyitás előtt számos karbantartási munkálatot kell elvégezni a medencéken és az élményelemeken, továbbá a hatósági előírásoknak való megfeleléshez is több feladat áll az üzemeltető előtt.

Az öltözők és vizesblokkok tisztasági festése és a szekrények zárjainak javítása ebben az évben is megtörténik, és több helyen a térköves burkolatot is javítják. A csúszda felső részére napvitorla kerül a várakozók és a felügyelők körülményeit javítva. Nyitás előtt pedig a teljes strand zöldfelület-fenntartási és takarítási munkái elkészülnek.

Fontos feladat, hogy a csúszdarendszer minősítését évente szükséges megújítani. A medencék feltöltése után kötelezőek a laborvizsgálatok és a hatósági ellenőrzések, ezt követően indulhat a szezon.

A strand megnyitása után hétköznapokon a kinti úszómedencében 12 óráig edzések is folynak majd, de ekkor is lesz mindig szabad vízfelület. Az uszoda fedett épülete augusztus 3-án éves karbantartás céljából leáll, ebben az időszakban 14 óráig használhatják majd a sportolók a kinti úszómedencét, hétvégeken viszont kizárólag a strandolni vágyóké az egész vízfelület a teljes nyitvatartás alatt.
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >