Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Piknik a belvárosban, a Városház téren
Piknik a belvárosban, a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: Harcos Edina   
2024. május 18.
A pünkösdi hétvégén, május 18-án, szombaton délután a belvárosi lakókat várja a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Városház térre egy közös piknikezésre. Játékok, hangszerbemutató, társasjáték-sátor, kincsmosás is szerepel a kínálatban, a kicsiket a Pitypang zenekar, a felnőtteket Gájer Bálint szórakoztatja, közös programként pedig az ARTE ARAMI Junior csoporttal lehet táncolni. A rendezvény ingyenes.

 



Délután három órától várják a szervezők a családokat, gyerekeket a Városház térre, ahol ki lehet próbálni a talán kissé már elfelejtett népi játékokat és fajátékokat, lesz népi hangszerbemutató, társasjáték-sátor és kincsmosás is – mindez egészen este hét óráig.

A színpadnál fél négykor az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Junior csoportja hívja táncba a jelenlévőket. A Táncolj velünk! program keretén belül egy rögtönzött táncházat varázsolnak a Sipos Dániel és Palánki Réka által vezetett néptáncos fiatalok. Ezután négy órától a Pitypang zenekar énekelteti és táncoltatja meg az aprótalpú közönséget és családjaikat. A népszerű zenekar saját szerzeményekkel és ismert gyermekslágerekkel is készül.

Este hatkor, a program zárásaként Gájer Bálint, a „swing hercege” szórakoztatja majd a közönséget, aki a mai magyar „Swing’n pop” zenei stílus meghonosítója és vezéralakja. Fellépésein saját szerzeményeket és feldolgozásokat egyaránt hallhatunk, talán nem túlzás kijelenteni, hogy Michael Bublé és Frank Sinatra slágereit Magyarországon ő adja elő a legjobban.

A program ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >