Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Balogh Claudia remekelt
Balogh Claudia remekelt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 17.

ImageBalogh Claudia remekelt a Comenius Anita Lány krikett csapat drámai győzelmében. - A Comenius Cricket Club egy sikeres napot töltött Iszkaszentgyörgyön augusztus 15-én vasárnap, két meccset is nyerve kontrasztos módon. Az első meccsen az IBM vendég csapat a 21 éves lovasberényi Mago Zoltán kezétől szenvedett, aki 55 pontot ütött a Comenius Fiú csapat 127 összpontszámából.

 

Andy Grieve elmondta a Fehérvári Híreknek, hogy a felnőtt vendégek csak 86 pontot értek el a fehérvári Csontos Botond és a felcsúti Noll-Batek Kristóf hatékony dobójátékának köszönhetően, négy pontot adva ezáltal a Comenius Fiú csapatnak a Magyar Krikett Liga másodosztályában, és szinte garantálva nekik egy helyet a döntőben.

A délutáni meccs sokkal szorosabb volt, és úgy tűnt, hogy az IBM lehet a nyertes, amíg a székesfehérvári Balogh Claudia el nem kezdte ütni a labdát minden irányba, ezzel elérve a 85-ös célpontszámot. A Comenius Anita Lány csapat dobójátékosai csodálatosak voltak. Zics Adrienn és Hotea Brigi Székesfehérvárról mindketten három wicketet szereztek. Bár fiatalok, ezek a játékosok tudnak felnőttekkel versenyezni és nyerni.

A Comenius CC most a szlovéniai Mezicai Tornára készül. Két évvel ezelőtt a döntőbe kerültek, és remélik, hogy ez alkalommal is legalább ilyen jó eredményt érnek el.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >