Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Textilkönyv-készítő műhely és Asszonyműhely is lesz szombaton a Rác utcában
Textilkönyv-készítő műhely és Asszonyműhely is lesz szombaton a Rác utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. május 17.
Folytatódnak hétvégén a Fehérvári Kézművesek Egyesülete által szervezett műhelyfoglalkozások. Május 18-án, szombaton 10.00 órától textilkönyvkészítésre és foltvarró Asszonyműhelybe is várják a kreatív kikapcsolódásra és a jó közösségbe vágyókat.

 


A textilkönyvkészítő műhelyt tavaly szeptemberben indították új programelemként a Kézművesek Házában. A résztvevők Grimm Mária vezetésével ismerkednek meg mindazon technikákkal – nemezeléssel, varrással és hímzéssel –, melyekkel teljesen egyedi alkotások készíthetőek. A részvételhez előzetes jelentkezést kérnek a  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen vagy a +36 70 270 4805-ös telefonszámon.

Az Asszonyműhelyben az évszakhoz kapcsolódó alkotásokat, használati és dísztárgyakat varrnak a résztvevők szép és minőségi anyagok felhasználásával. A foglalkozást ezúttal is Bodáné Fenyves Zsuzsa irányítja, előzetesen a  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  e-mail címen, vagy a +36 30 841 7053-as számon lehet jelentkezni.

 

A foglalkozások május 18-án, szombaton 10.00 és 16.00 óra között tartanak a Rác utca 27. szám alatt.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >