Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Székesfehérváron nyitja meg május 23-án legújabb, 21. áruházát a Praktiker
Székesfehérváron nyitja meg május 23-án legújabb, 21. áruházát a Praktiker Nyomtatás E-mail
Írta: Födő Tamás   
2024. május 22.
A magyar tulajdonban működő barkácsáruházláncnak ez immár a második egysége a vármegyeszékhelyen, amely ezúttal a trendekhez igazodva kisebb alapterületen, hipermarketen belül működik.

 

Székesfehérváron nyitja meg május 23-án legújabb, 21. áruházát a Praktiker. A magyar tulajdonban működő barkácsáruházláncnak ez immár a második egysége a vármegyeszékhelyen, amely ezúttal a trendekhez igazodva kisebb alapterületen, hipermarketen belül működik. Az új áruházat az ismert barkácsmárka 26 éves tapasztalatai alapján alakította ki, és a nagyáruházakban megszokott, többek között az otthonfelújításhoz, kertészkedéshez kapcsolódó árukategóriákkal, valamint szakértői segítséggel is találkozhatnak a vásárlók.

 

Második áruházát nyitja meg május 23-án Székesfehérváron az Aszalvölgyi úti Tescon belül a magyar tulajdonban működő Praktiker. Az országos lefedettségű, összesen közel másfél ezer főt foglalkoztató kiskereskedelmi láncnak ez a 21. egysége. amely a barkácspiacon is megjelenő új kiskereskedelmi trendekhez igazodva kisáruházi formátumban működik majd. Sommer Ádám, a Praktiker marketing és online szolgáltatások igazgatója elmondta: az új áruházban is széles választékkal és szakértői segítséggel várják a vásárlókat, ugyanakkor az új, kisebb formátum és központi elhelyezkedés lehetővé teszi a gyorsabb, célzott áruválasztást, valamint a webshoprendelések még kényelmesebb átvételét.

A második székesfehérvári Praktikerben a vásárlók a jól ismert és kedvelt megjelenéssel és struktúrával találkozhatnak. Az áruválasztékot a 26 éves tapasztalatok alapján a kisebb üzletterülethez igazítva állították össze a szakértők: a vevők a megszokott termékek, többek között az otthonfelújításhoz, kertészkedéshez, barkácsoláshoz szükséges alapanyagok és szerszámok közül válogathatnak. A most megnyíló üzlet egész évben szeretettel várja vásárlóit, akik számára a szintén jól ismert hosszú nyitvatartási időben (hétfőtől szombatig 8.00 és 20.00 óra között, vasárnap 9.00-től 17.00-ig) ingyenes parkolást biztosít. Az új áruház a nyitás alkalmából nyereményjátékkal, valamint 20 százalékos kedvezménnyel készül május 23-a csütörtöktől egészen vasárnapig.

 

Praktiker áruházak Magyarországon

 

A Praktiker az egyik legismertebb, komoly hagyományokkal rendelkező barkácsáruházlánc, amely Magyarországon 1998 óta van jelen, 2016 óta pedig százszázalékos magyar tulajdonban működik. Az első Praktiker áruház 1998-ban nyílt meg az M3-as autópálya bevezető szakasza mellett, amit a következő években, évtizedekben újabb áruháznyitások követtek. A legújabb, 2024. május 23-tól üzemelő második székesfehérvári egység a hálózat 21. tagja.

A Praktiker az online vásárlás támogatására is nagy hangsúlyt fektet: 2009-ben a szektorban elsőként indított webáruházat. A Praktiker webshop 2023-ban kategóriájában az egyik legnagyobb márkaismertséggel és forgalommal rendelkező internetes oldal lett, amelyet a Forbes és a Google Digital Heroes listájának győztesei közé választottak három közép-európai országban végzett felmérés alapján. A most nyíló második székesfehérvári üzlet átvételi pontként is működik majd, és központi elhelyezkedésének köszönhetően a régió online vásárlói számára nyújt újabb lehetőséget a megrendelések gyorsabb és kényelmesebb átvételére.

 

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >