Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Bécs érkezik az ELF szezonnyitóján
A Bécs érkezik az ELF szezonnyitóján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 25.
Május 25-én, szombaton 15.00 órától megkezdődik a European League of Football 2024-es szezonja a Fehérvár Enthroners amerikai futball csapata számára. A fehérváriak az első héten a Vienna Vikings együttesét fogadják a Takarodó úton.

 

 

A Fehérvár Enthroners tavaly majdnem a szezon egyik legnagyobb meglepetését okozta azzal, hogy idegenben mindössze egy ponttal maradt alul a Vienna Vikings csapata ellen. A European League of Football 2024-es szezonjának első fordulójában itt a visszavágó lehetősége, hiszen a csoportellenfelek a Takarodó úti First Fielden, május 25-én, szombaton 15.00 órától újra összecsapnak. Az Enthroners keretében sok változás történt: a magyar játékosok többsége maradt a csapatnál, ugyanakkor irányítóposztra egyenesen a Concord University NCAA Division II csapatából érkezett Jack Mangel, aki számos iskolai rekordot állított fel az elmúlt években. Szintén nagy igazolásnak számít Nathaniel Robietaille, aki a bajnok Rhein Fire csapatától érkezett az elkapó posztra. A vezetőedzői pozíciót a tavaly offense coordinatorként szereplő Joe Ashfield vette át az Enthronersnél.

A szombati mérkőzésre még kaphatók jegyek az eventim.hu oldalán, ide kattintva. Érdemes már a kezdés előtt kilátogatni, hiszen igazi családi program vár a szurkolókra: büfé, ugrálóvár és touchdown-játék is várja a nézőket.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >