Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow A Honeybeast pillangókat dalol a gyomrodba: kezdődik a nyári koncertszezon és készül az új lemez
A Honeybeast pillangókat dalol a gyomrodba: kezdődik a nyári koncertszezon és készül az új lemez Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Zsófia   
2024. június 07.
A töretlenül népszerű zenekar kezdi a szezont, ősszel pedig új albumot jelentet meg, melynek előfutára a ma érkező Pillangók. A dalhoz Jimy J. Hollywood rendezésében klip is készült.

 

A Honeybeast nem áll meg: a Budapest Park nyitóhetén adott nagykoncertjük után hamarosan megkezdik a fesztiválszezont, miközben gőzerővel készülnek az ősszel megjelenő albumukra és az ekkor induló turnéra is. Az új anyagról legutóbb megjelent keserédes felismerést érzékletesen bemutató Másnapot (https://www.youtube.com/watch?v=6HGNsl4DVR8) most a Pillangók követi. A könnyed, nyári hangzású dal szövegét is jegyző Bencsik-Kovács Zoltán így fogalmazott: „A lírai én itt nem egy tinédzser: most átéli azt a közhelyszerű, euforikus érzést, amit egy szerelem jelent, de tudja, hogy ez idővel kopik majd. Ezt a kezdeti érzést akarja megőrizni, konzerválni magában.” A szöveg- és a dallamvilág tökéletes összhangban van a Pillangókban, melynek producere Somogyvári Dani volt.

„Számomra arról a szerelemről szól, ami megüt és felemel: tudod, hogy nem tart örökké, de egy pillanatra mégis ezt akarod gondolni. Elidőzöl, megfürdesz ebben az érzésben, ami felülírja a racionalitást. Ritka állapot ez, amit minden szinten át kell élni, mert a gyomrodban a pillangók téged is felrepítenek” – mesélte a dalról a zenekar énekese, Tarján Zsófi. „A klipet Jimy J. Hollywood készítette, akivel én már dolgoztam együtt korábban, és szuper volt látni, hogy az egész zenekarral is megvolt az a bizonyos kémia. Egy klipforgatás mindig nagy meló, de ez mégis olyan hangulatban zajlott, hogy hiányzott, miután befejeztük. Szinte egy szobában játszódik az egész, mégis nagyon sok világot képes bemutatni” – mondta Zsófi.A klipet itt találod: https://www.youtube.com/watch?v=IQELuwQqsmkAz új dal – a régi kedvencekkel együtt – felcsendül majd a zenekar nyári fellépésein (https://www.facebook.com/photo/?fbid=993176015509875&set=a.203761447784673) is. Augusztus végéig számos helyen megfordulnak országszerte, és arra biztatják az embereket, hogy használják ki a jó időt. Aki teheti, látogasson el Honeybeast-koncertre: legyünk együtt, énekeljünk közösen pillangókat a gyomrunkba.

A Honeybeast ősszel egy nagylemezzel jelentkezik, melynek dalai egyszerre lesznek jól felismerhetők, mégis kicsit mások: „Egyfajta megújulásban vagyunk. Az album tele lesz érdekességekkel, olyan dalokkal, melyekben kiléptünk a komfortzónánkból, de lesz rajta régi munkánk teljesen újragondolva, valamint tervezünk feldolgozást is. Izgalmas, sokszínű anyag lesz, amin nagyon nagy örömmel dolgozunk” – fogalmazott Bencsik-Kovács Zoli.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >