Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Az útirány: Lengyelország
Az útirány: Lengyelország Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 19.

ImageA Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata kedden útra kelt a lengyelországi Sosnowiec felé, hiszen a hét második felében egy felkészülési tornára hivatalos. Jarmo Tolvanen vezetőedző elmondta, nagyon várja már a találkozókat. "Edzéseken már sokat láttam a fiúkat, de igazán csak mérkőzésszituációban derülnek ki bizonyos dolgok. A felkészülésünk szempontjából nagyon fontos, hogy élesben is megmutassák a tudásukat a srácok, ez alapján lehet még jobban megismerni egymást és tovább csiszolni a csapatjátékunkat."

 

A Sapa Fehérvár AV 19 utazó keretéből kimaradt Vas Márton és Palkovics Krisztián, akiknek a gyermekei a napokban fognak megszületni. Így a következő csapat szállt autóbuszra:

Kapusok:

Hetényi Zoltán, Tommi Satosaari Hátvédek: Oscar Ackeström, Juha Alen, Flinta Botond, Hetényi Péter, Horváth András, Jobb Dávid, Maklári Erik, Ondrejcik Rastislav, Tokaji Viktor

Csatárok:

Benk András, Fekete Dániel, Fodor Szabolcs, Hajós Roland, Hegyi Ádám, Kiss Dávid, Kovács Csaba, Kóger Dániel, Ladányi Balázs, Mihály Árpád, Nagy Gergő, Peterdi Imre, Sofron István, Tóth Adrián, Vaszjunyin Artyom.

A torna programja:

2009. augusztus 19. 14:00 - Sapa Fehérvár AV 19 - Spisska Nova Ves (SVK)

2009. augusztus 20. 20:00 - KH Zaglebie Sosnowiec (POL) - Sapa Fehérvár AV 19

2009. augusztus 21. 14:00 - FTC - Sapa Fehérvár AV 19

2009. augusztus 22 - helyosztók

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >