Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Június 16-ig lehet pályázni a Deák Dénes Ösztöndíjra Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 10.
A székesfehérvári Deák Dénes Alapítvány kuratóriuma idén is meghirdette ösztöndíjpályázatát művészettörténész, várostörténész, illetve e tudományterületek doktori iskoláinak hallgatói számára. A pályázatokat június 16-ig várják és augusztus 1-jéig bírálják el.

 

Pályázatot nyújthat be bármely magyar és külföldi kutató, illetve csoport, ehhez kell a szakmai önéletrajz, az egy évre szóló, részletes kutatási terv és egy elismert pályatárs írásbeli ajánlása. Az elbírálás során előnyt jelent, ha a kutatás témája kapcsolódik Székesfehérvárhoz vagy Deák Dénes szellemi örökségéhez, gyűjteményéhez. A nyertes számára 1.500 USA dollárnak megfelelő összeget biztosítanak, negyedéves kifizetésekkel. Az ösztöndíjassal szerződést kötnek, melynek értelmében negyedévente írásbeli beszámolót kell készítenie kutatómunkájáról, majd az ösztöndíj lezárásakor, 2026 januárjáig egy összefoglaló tanulmányt is várnak tőle.

2024. június 16-ig lehet beküldeni a pályázatokat, melyeket augusztus 1-jéig bírálnak el. Az ösztöndíj első részletének kifizetése 2025 áprilisában várható. A részletes pályázati kiírás itt olvasható: https://szikm.hu/esemenyek/deak_denes_osztondij_2025-2665

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >