Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Mesetúra, gyurgyalag-les és családi délelőtt júniusban a Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. június 13.
Folytatódnak az izgalmas, természetközeli ismeretterjesztő programok a Sóstó Természetvédelmi Területen a júniusi szombatokon. Interaktív mesés túra, reggeli gyurgyalag-les és családi délelőtti is lesz, a rendezvények regisztrációhoz kötöttek.

 Június 15-én, szombaton 10.15 órakor mesés nyárváró kalandtúrára várják a gyerekeket és szüleiket. A Sóstó különleges élővilága köré szőtt mese mentén vezet a 60 perces interaktív program, melynek során az érdeklődők énekelnek, hallgatóznak és leskelődnek az állatok után. A találkozási pont a Sóstó Látogatóközpontnál lesz.
Részletek és regisztráció itt:
https://sostoszekesfehervar.hu/mesetura-junius-2024


Június 22-én, szombaton korán reggel, 7.30 órakor a Zöld tanyáról indul az újabb gyurgyalag-les. A résztvevők megismerik a Sóstó legszínesebb madarát, annak életmódját és szokásait, illetve Székesfehérvár zöld szívének más élőlényeit is. A kirándulásra mindenképp érdemes távcsövet vinni.
Részletek és regisztráció itt:
https://sostoszekesfehervar.hu/gyurgyalag-lesen-2024-copySzintén június 22-én, szombaton 10.00 órakor a Látogatóközpontban kezdődik az újabb családi délelőtt a Sóstón. Ezúttal a nyárvárás jegyében lesz tematikus kézműveskedés, többféle, környezettudatos interaktív játék és okostáblás foglalkozás. Kültéren szabadtéri játékok várják a gyerekeket és akinek kedve van, bekapcsolódhat a nyári ludak nyomába eredő túrába is 10.45 órától.
Részletek és regisztráció itt:
https://sostoszekesfehervar.hu/csaladi-delelott-a-sosto-latogatokozpontban2-junius

  

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >