Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Lengyel túra: győzelem az Igló ellen
Lengyel túra: győzelem az Igló ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 20.

ImageA Sapa Fehérvár AV 19 csapatára a szlovák Extraliga újonca, a Spisska Nova Ves (Igló) együttese várt a sosnowieci nemzetközi jégkorongtorna nyitónapján. A mieink büntetőkkel nyertek. - A Volán góljait Mihály és Sofron szerezték, ellenfelünktől Prokop és Skoliak volt eredményes. A mieink kissé idény eleji formát mutattak a találkozón, a támadásépítést sok átadási és korongkezelési hiba nehezítette. Ugyanakkor számtalan biztató jel is akadt.

 

Így összességében hasznos mérkőzésen van túl csapatunk egy erős ellenfél ellen, amely a minap a HC Kosicét fektette két vállra.

A szlovákok egyenlítő gólja 54 másodperccel a végső dudaszó előtt esett, emberelőnyből, így elmondhatjuk: igen közel álltunk a győzelemhez. Végül azonban büntetők döntöttek. A mi részünkről a rávezetéseket Kovács és Fekete értékesítette, így végül sikerélménnyel gazdagodhattak a fiúk.

Spisska Nova Ves - Sapa Fehérvár AV 19 2-3 (0-0, 0-1, 2-1, 0-0, 0-1)
Sosnowiec, 150 néző.
Sapa Fehérvár AV 19: Hetényi - Tokaji, Horváth, Mihály, Fekete, Kovács – Ackeström, Jobb, Peterdi, Vaszjunyin, Ladányi – Alen, Flinta, Kóger, Nagy, Sofron – Maklári, Ondrejcik, Kiss, Hajós, Fodor, Tóth. Vezetőedző: Jarmo Tolvanen.

Kiállítások: 6 perc, ill, 10 perc.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >