Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Bevezetés a japán kalligráfiába
Bevezetés a japán kalligráfiába Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 14.
Két hétvégén, négy alkalommal csatlakozhatnak a japán kalligráfia iránt érdeklődők ahhoz a foglalkozáshoz, amelyet Adrián Lóránt tart a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárában. Június 15-én és június 22-én, szombaton 9 és 10.45 órától tanulhatják meg az ecsetfogás technikáját és készíthetnek el egy kandzsit a résztvevők. A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

 

A japán kalligráfia, másnéven sodó egyike a japán művészeti ágaknak. A művészet ezen ágát tapasztalat útján kevésbé lehet elsajátítani, a művészek inkább érzelmeikre hagyatkoznak alkotás közben. E különleges írástechnikát ismerhetik meg mindazok, akik regisztrálnak Adrián Lóránt foglalkozásaira. A Bevezetés a japán kalligráfiába foglalkozásra június 15-én, szombaton 9 és 10.45 órától, valamint rá egy hétre, június 22-én, szombaton szintén ezekben az időpontokban kerül sor a VMK Széna téri Tagkönyvtárában.

A hétfős csoportokba felnőtteket és gyerekeket várnak (10 éves kortól), az eszközöket a szervezők biztosítják. A foglalkozás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen, vagy a 22/313-045 telefonszámon lehet.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >