Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Énekes mesterkurzus, interaktív előadás és táncház
Énekes mesterkurzus, interaktív előadás és táncház Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 17.
Énekes mesterkurzussal, interaktív előadással és táncházzal folytatódik a Szent István Népzenei Műhely – Szimbólumok népzenei világunkban előadássorozat a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban. A június 19-én, szerdán 13 órától induló program házigazdája Zsikó Zsuzsanna népiének-tanár lesz.

 

A bukovinai székely Hajdu Józsefné Benkő Margit vezeti azt az énekes mesterkurzust, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban június 19-én.

A szerdán 13 órától 15.45 óráig tartó kurzust követően 16 órakor kezdődik Taba Csaba okleveles néptánctanár, volt hivatásos táncművész néprajzi interaktív előadása, amelynek témája a Sárköz lesz.

A Szent István Népzenei Műhely – Szimbólumok népzenei világunkban előadássorozat szerdai programja táncházzal zárul. Taba Csaba vezetésével sárközi táncokat tanulhatnak a résztvevők.

A talpalávalót Páll Éva (hegedű) és zenekara (Soós László-brácsa, Csikós Péter-nagybőgő) húzza. A programok moderátora Zsikó Zsuzsanna népiének-tanár lesz.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >