Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Egy hét harmónia a Nordvitál Everness Fesztiválon
Egy hét harmónia a Nordvitál Everness Fesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Everness   
2024. június 19.
Idén is megrendezésre kerül Magyarország első és legnagyobb tudatossággal, önismerettel foglalkozó rendezvénye, a Nordvital Everness Fesztivál. 2024. június 25-július 1-ig 300 programon vehet részt az, aki ellátogat a Balaton partjára, Siófok-Sóstóra.

 

Az Everness Fesztiválokon 2013 óta évről évre olyan koncertek, előadások, workshopok, zenés-mozgásos foglalkozások találhatók meg, amelyek hozzájárulnak a testi-lelki egyensúly és harmónia kialakításához, egy tudatosabb, egészségesebb élet fenntartásához.


Image
.


2024-ben névadó szponzori együttműködés valósult meg a fesztivál szervezői és a Nordvital táplálékkiegészítők között. A Nordvital küldetése, hogy megossza a tudatos életmód táplálkozási oldalának titkait és ezáltal javítsa a mindennapi egészséget, vitalitást azok számára, akik holisztikus és természetes megközelítést keresnek egy teljesebb élethez. A két szervezet közös értékrend mentén talált egymásra, amit a hét napos Balaton-parti esemény, a Nordvital Everness Fesztivál képvisel és immáron együttes erővel segítik egyensúlyba hozni az emberek életét, és hozzájárulnak hosszabb távon egy boldogabb, harmonikusabb társadalom kialakulásáért.

 

 

Image
.

 

A 2024-es évben az Everness Fesztivál életében először kerül sor arra, hogy a programok strukturáltan, egy téma köré épülnek fel, ami nem más, mint a Sárkány éve. Az előadások, workshopok, meditációk, táncos-mozgásos és jóga foglalkozások tematikájában rendre megjelenik a sárkány, mint a siker, a szerencse, erő, bátorság, félelemmentesség, önbizalom, belső tűz jelképe.

 

Image
.

 

Külön hangsúlyt kap a fenntarthatóság és a környezetvédelem. A szervezők fontosnak tartják, hogy a rendezvény minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjon, így vállalták, hogy különböző intézkedések mentén csökkentik a keletkező hulladék mennyiségét. Ehhez edukációs és érzékenyítő programokra is sor kerül.

 

Image
.

 

A Nordvital Everness Fesztiválon egy héten keresztül, reggeltől estig zajlanak majd  a programok. Családbarát rendezvényként minden korosztály számára kínál tartalmas szórakozást, a legkisebbeket idén is a Gyerekfalu várja. Magyarország első és legnagyobb ilyen jellegű rendezvényén elismert hazai és nemzetközi szakemberek fordulnak meg. Sor kerül három nagyon izgalmas live stream előadásra Ken Wilberrel, Müller Péterrel és Feldmár Andrással, de az előadók között van Al Ghaoui Hesna, Pásztor Anna, Soma Mamagésa és Sebestyén Balázs is. Esténként színes világzenei koncerteket hallgathat meg a közönség, idén először debütál a fesztivál zenei nagyszínpadán Brenda McMorrow Bognár Zsolt kíséretében, valamint Roaman, aki európai turnéjának egyik állomásaként érkezik Siófokra.  

 

Image
.

 

Látogass el gyermeke(i)ddel, barátokkal, rokonokkal, négylábú kedvenceddel és szerezz életre szóló élményeket!

 

WEB: https://everness.hu/fesztival
Programok: https://everness.hu/fesztival/programok/programok
Jegyek: https://everness.hu/fesztival/jegyek-a-fesztivalra

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >