Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Újra hazai pályán az Enthroners – szurkoljunk vasárnap a fehérvári koronázóknak
Újra hazai pályán az Enthroners – szurkoljunk vasárnap a fehérvári koronázóknak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 22.
Hazai pályán, a Wroclaw Panthers ellen folytatja az ELF szezont a Fehérvár Entrhoners. A fehérvári amerikaifutball-csapat két idegenbeli mérkőzés után vasárnap 13 órától szerepel ismét a Takarodó úti First Fielden. Jegyeket online, a https://bit.ly/elf_2024_ticket webcímen lehet vásárolni.

 A szezon május végi rajtja óta nem láthattuk hazai pályán a Fehérvár Enthroners csapatát, de most vasárnap ismét a First Fielden lép pályára Székesfehérvár amerikaifutball-csapata. A 13 órakor kezdődő mérkőzésen a Wroclaw Panthers lesz az ellenfél.

Lengyelország legjobb csapata a rájátszásba jutást tűzte ki célul, de nem indult túl sikeresen a 2024-es szezonjuk, így Fehérvárra egy győzelemmel és három vereséggel érkeznek a legutóbbi fordulóhoz képest jelentősen átalakult kerettel. Az Enthroners csapatában is nagy volt a mozgás, sérülések is hátráltatják a csapatot, és új emberek is érkeztek.

Vasárnap 13 órakor kezdődik a mérkőzés a First Fielden. Jegyeket online, a https://bit.ly/elf_2024_ticket oldalon lehet vásárolni.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >