Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Erdő-mező gyógynövényei
Erdő-mező gyógynövényei Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 22.
Bakonykútiban folytatódnak a Herbarius túrák június 23-án, vasárnap. A résztvevők 9.15 órakor indulnak az erdei utakon át a fennsíkra, hogy kosaraikba gyűjtsék a természet adta nyári gyógynövényeket.

 

 

Gyógynövénytúra indul vasárnap Bakonykútiban Lencsés Rita szakértő vezetésével. A június 23-án 9.15 órakor induló csapat tagjai nemcsak újabb ismeretekre tehetnek szert, hanem kosaraikba gyűjthetnek mentát, orbáncfüvet, apróbojtorjánt, ürömféléket, útifüvet, kakukkfüvet, tejoltó galajt és sok mást is, ami eléjük kerül. A fennsíkra is felvezető túrára célszerű hozni a kosár mellett vágószerszámot, papírzacskót, innivalót és napvédő szert.

A találkozó Bakonykútiban 9.15-től lesz a Közösségi ház előtt, a játszótér melletti parkolóban. A tervezhetőség érdekében előzetes bejelentkezés szükséges, e-mailben, vagy telefonon az alábbi címeken, számokon: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges , 70/338-6173, illetve a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen, vagy a 30/296-6480 telefonszámon. A Herbarius túrák időjárásfüggőek, célszerű indulás előtt mindig tájékozódni a megadott elérhetőségeken.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >