Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Lengyel túra: tüzijáték Volán-módra
Lengyel túra: tüzijáték Volán-módra Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. augusztus 21.

ImageAhogy augusztus 20-ához illik, a Sapa Fehérvár Alba Volán 19 csapata valóságos tüzijátékot rendezett ellenfele, a házigazda Sosnowiec kapuja előtt, és meggyőző fölénnyel, 7-3-ra nyert. - Az Sapa Fehérvár Alba Volán 19 igen meggyőző teljesítménnyel fektette két vállra a hazai pálya előnyét élvező Sosnowiec csapatát. Az összeállításban kényszerű változás törtnt, Ondrejcik lábujja tegnap eltörött egy önfeláldozó mentés során. A kemény sportember ugyanakkor holnap már minden bizonnyal játékra jelentkezik az FTC ellen.

 

A kapuban is személycserére került sor, az előre eltervezetteknek megfelelően ezúttal Satosaari védte végig a meccset. Az elején nagyon nagy elánnal kezdtek a hazaiak, finn kapusunk bravúrral őrizte hálója érintetlenségét. Aztán első helyzetünkből betaláltunk: Kóger szerezte meg a vezetést egy gyors ellentámadás után a Volánnak.

A második harmadban Ladányi tört be harcosan a támadóharmadva, és senkitől nem zavartatva duplázta meg az előnyt. Podlipni ugyan szépíteni tudott egy védelmi hiba után, de hamar jött a válaszunk: Kóger értékesített egy álomszerű átadását. Kinyílt a gólzsák, az ellenállhatatlanul játszó Benk is feliratkozott a gólszerzők közé. A harmadik harmadban is folytatódott a Volán-henger.

Rögtön az első percben Mihály köszönt be, majd a hazaiak kaptak egy ajándékgólt - a bírók hosszasan tanakodtak, végül megadták a találatot, bár a korong gyanús, hogy nem haladt át a gólvonalon. De nem zavarodott össze a Volán, Benk és Hegyi révén kiütésessé tették a győzelmünket. Az álláson Luka szépített büntetőből.

Összességében elmondható, hogy mind a négy sorunk remekül ment, de a sok jó egyéni teljesítmény közül is kiemelendő fiatal sorunk játéka. Folytatás holnap a Ferencváros ellen. A Volán legjobbjának Kóger Dánielt választották.

Zaglebie Sosnowiec – Sapa Fehérvár AV 19 3:7 (0:1, 1:3, 2:3)

Sosnowiec, 500 néző.
Zaglebie: Dzwonek - Galwas, Banaszczak, Jakubik, Piecha, Jaros - Marcinczak, Gabrys, Luka, Sarnik, Opatowski - Duszak, Dronia, Rozanski, Koszarek, Podlipni - Kuc, Pawlak, Podsiadlo, T. Kozlowski, G. Da Costa.
Sapa Fehérvár AV 19: Satosaari - Tokaji, Horváth, Mihály, Fekete, Kovács- Ackeström, Jobb, Peterdi, Vaszjunyin, Ladányi – Alen, Flinta, Kóger, Nagy, Benk – Maklári, Hetényi P., Hegyi, Hajós, Tóth A.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >