Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Könyvbemutatóval egybekötött kötetlen beszélgetés Jakupcsek Gabriellával
Könyvbemutatóval egybekötött kötetlen beszélgetés Jakupcsek Gabriellával Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. július 03.
Könyvbemutatóval egybekötött beszélgetésre várja az érdeklődőket Háry Ildikó csütörtökön a Köfém Művelődési Központba.

 

 

Mi várható a 18.30-kor kezdődő programon?

Háry Ildikó szavait idézve:

 

Talán, aki követ engem, tud rólam néhány dolgot. Aki pedig véletlenül tévedt erre, annak kicsit segítek: https://www.parkapcsolat-be-mental.hu /

Mi várható ezen a rendhagyó eseményen? Igen, igen, tudom, már nagyon sokszor hallottátok tőlem: tudatosság, önismeret, felelősségvállalás magunkért …

Sokan nagyon komolyan veszitek ezt és törekedtek a jobb, komfortosabb élet eléréséhez. De talán ez az esemény adhat egy kis lökést. Ezért hozom el nektek Gabit, hogy egy igazán kompetens és a témát jól ismerő személytől halljátok.

Ráadásul ő szerintem pont olyan, aki nem csak beszél, hanem példát is mutat nap, mint nap. Mert tudjatok, a nevelés egyetlen módja a példamutatás. És azt hiszem, Gabi elég hiteles!!! Merj lepni, nem vagy egyedül! Gyere el, hozz magaddal még egy főt, hogy egyre többen legyünk Tudatos Nők! No nem azért, hogy “kiheréljük” a férfiakat! Hiszen nélkülük mi sem érezhetnénk magunkat NŐNEK!

Ez nem csupán egy könyvbemutató lesz, hanem beszélgetés, interaktív, kellemesen eltöltött 70-80 perc. Rólunk, rólatok, róluk, mindenkiről, aki szeretne egészséges, boldog és kiegyensúlyozott idős kort!

 A döntés a te kezedben van! Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Közhely, de igaz!

A részvétel díja 4500 Ft/ amit a helyszínen fél órával a kezdésig bezárólag, azaz 17.30-ig lehet megvásárolni csak készpénzért.

Helyedet a következő OTP bankszámlára számra a jegy árának átutalásával tudod biztosítani. A nevedet kérlek a megjegyzésébe tüntesd fel és küldöm a sorszámozott jegyet, aminek a felmutatásával érkezési sorrendben tudod elfoglalni a helyedet a színház teremben.

Tamásné Hári Ildiko OTP 1177336009113271 Közlemény név+email.cim

Várunk sok szeretettel! Ne hagyd ki! Mert az biztos, hogy egész más energiákkal fogsz távozni, mint ahogy érkezel. Arról nem beszélve, hogy személyesen megvásárolhatod a helyszínen dedikált könyveit Gabinak.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >