Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Történetek a városról, történet a szeretet gyógyító erejéről
Történetek a városról, történet a szeretet gyógyító erejéről Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 10.
Várostörténeti előadással és filmvetítéssel várnak minden érdeklődőt az öreghegyi plébániára ezen a héten. Július 10-én, szerdán a székesfehérvári Rádiótelep 80 évéről dr. Demeter Zsófia történész tart előadást, majd július 12-én, pénteken ismét kinyitja kapuját a családi kertmozi.

 

 

Változatos programokkal várnak minden érdeklődőt ezen a héten az öreghegyi plébániára. Július 10-én, szerdán 16 órakor dr. Demeter Zsófia tart előadást a Nyugdíjasok Körének szervezésében. A történész a 2004-ben megszűnt székesfehérvári Rádiótelep 80 éves történetéről mesél a hallgatóságnak az öreghegyi plébánia közösségi termében.

Ismét kinyitja kapuját a családi kertmozi. Az eseménysorozat keretében idén nyáron is péntekenként lesznek a vetítések. Első alkalommal, július 12-én 20.30 órától A szeretet gyógyító ereje című filmet láthatják az érdeklődők. A lengyel alkotás egy szívbe markoló dráma, amely az apa-lánya kapcsolatot és az igaz szerelmet helyezi a középpontba. A film főszereplője Wilczur professzor, akit felesége és szeretett lánya is elhagyott. A professzor egy verekedés során súlyosan megsebesül a fején és elveszíti az emlékezetét. Azonban egy nap találkozik egy fiatal nővel, aki segít neki újra megtalálni az élete értelmét.

Minkét programra szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >