Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A jelen nagy versenyzőivel jönnek az ifjak
A jelen nagy versenyzőivel jönnek az ifjak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 13.

ImageA Városházán köszöntötték azokat a sportolókat, akik a Budapesti MVM Öttusa Világbajnokságon képviselték hazánkat. Az eredményesen szereplő versenyzőket az Alba Volán SC vezetői is elkísérték, akik a klub jövőbeli terveiről is beszéltek – miközben városunk büszkeségei a VB-hez fűződő élményeiket osztották meg az újságírókkal.

A találkozón elhangzott: a Magyar Öttusa Szövetség legutóbbi elnökségi ülésén a válogatott szövetségi kapitányok megnevezték azokat a sportolókat, akiknek bizalmat szavaztak a Pekingi Olimpián való részvételhez. Kulcsár Antal Gyenesei Leilára és Vörös Zsuzsannára voksolt, Pályavölgyi Miklós pedig Balogh Gáborra és Horváth Viktorra.

Közülük hárman egyben Székesfehérvárt is képviselik (Gyenesei, Horváth és Vörös), amely különösképpen okot szolgáltat arra, hogy augusztus 21-22-én a Városház téren felállított óriás-kivetítő előtt szurkoljunk nekik.

Kulcsár Antal elmondta: az Olimpia előtt azonban öttusázóink még elutaznak Moszkvába az Európa-bajnokságra (még nem döntötték el pontosan, hogy hány játékost küldenek ki), ám ezt elsősorban edzési célzattal teszik, hogy kellőképpen fel tudjanak készülni az „nagy megmérettetésre”.

Az Alba Volán Zrt – mint fő támogató – részéről pedig megerősítést nyert, hogy hosszútávon kívánják támogatni az öttusát, s Kovács Sarolta kapcsán megjegyezték: „Amíg a jelen nagy versenyzőivel jönnek az ifjak, a jövő biztosítva van.”

Image
Fotó: Temesvári Márta

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >