Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Balesetek reggele...
Balesetek reggele... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 26.

ImageKedden reggel három percen belül két közlekedési balesethez riasztották a székesfehérvári tűzoltókat. Biszricz Anett, a Tűzoltóság szóvivője arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy Pákozd és Sukoró között egy Opel a szántóföldön fejtetőre borult. Az autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Nem sokkal később Székesfehérvár-Csala és Pátka között borult fel egy Suzuki, amelyben négy fiatal ült. A balesetben egyikük súlyos sérüléseket szenvedett.

 

Bisztricz Anett elmondta: 8 óra 21 perckor érkezett a bejelentés a tűzoltóság ügyeletére, hogy Pákozd és Sukoró között egy személygépkocsi felborult. A balesethez a tűzoltók egy gépjárműfecskendővel és a műszaki mentőszerrel vonultak.

Image
.

A helyszínen egy Opel Kadett az árokba hajtott, majd onnan a szántóföldre vágódott, ahol fejtetőre borulva állt meg. Az autó sofőrje kiesett a járműből. A helyszínre egy mentőhelikopter is érkezett. Az Opel vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét a mentők már nem tudták megmenteni.

Image
Fotó: Takács József tű. alezredes/

Jelzés időpontja: 2009. augusztus 25., 8 óra 21 perc

Riasztási fokozat: I-es kiemelt (Fehérvár I-es gépjárműfecskendő és a műszaki mentőszer)

Beavatkozó csoport: B csoport

Mentésvezető: Takács József tű. alezredes, szolgálatparancsnok

8 óra 24 perckor a mentőszolgálat Székesfehérvár-Csala és Pátka között történt balesetről értesítette a tűzoltókat. Ehhez a balesethez a laktanyában lévő másik két gépjárműfecskendő vonult.

 

Image
.

A helyszínen egy Lovasberény felől Székesfehérvár irányába tartó Suzuki Ignis letért az útról, az árokban egy fának ütközött, majd onnan visszacsapódott és a mögötte lévő fa ágát leszakítva az árokban a jobb oldalára borulva állt meg. A Suzukiban négy fiatal ült. Az elsődleges adatok szerint egy lány súlyosan, a három fiatalember könnyebben sérült.

 

Image
Fotó: Bisztricz Anett

Jelzés időpontja: 2009. augusztus 25., 8 óra 24 perc

Riasztási fokozat: I-es (Fehérvár II-es és III-as gépjárműfecskendő)

Beavatkozó csoport: B csoport

Mentésvezető: Gelencsér Tibor tű. törzszászlós, szolgálatparancsnok-helyettes

 
< Előző   Következő >