Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow "Zárt ajtók mögött nem tárgyalok!"
"Zárt ajtók mögött nem tárgyalok!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 27.

Image"Meglepődve olvastam a sukorói kaszinófalanszter-projekt ötletgazdáinak közleményét, amelyben a meg nem valósult személyes találkozónkról értekeznek." - nyilatkozta holnapunknak Balogh Ibolya, a megye első asszonya - "Előrebocsátom, hogy a Fejér Megyei Közgyűlés elnökeként, semmiféleképpen sem kívánok zárt ajtók mögött találkozni az immár országos botránnyá dagadó kaszinó-beruházás képviselőjével, Joav Blummal."

 

"Véleményem szerint a közvélemény megfelelő tájékoztatása ebben a mindannyiunkat érintő kérdésben alapkövetelmény, ezért kértem Blum urat, hogy találkozásunk sajtónyilvános esemény legyen. A befektető - ki tudja, miért? -, e feltételemet nem kívánta elfogadni." - mondta a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, majd így folytatta:

"A közleményükben engem udvariatlannak minősítő kitétellel kapcsolatosan pedig kikérem magamnak, hogy jó erkölcsből és etikettből az a Joav Blum oktasson ki, aki ellen a Székesfehérvári Városi Ügyészség közokirat-hamisítás miatt emelt vádat, s a kaszinóépítéssel kapcsolatos földvásárlási ügyeiben pedig több illetékes hatóság, továbbá az Állami Számvevőszék is vizsgálódik.

A Velencei-tó partjára tervezett, a szocialista kormány által, érthetetlen módon, kiemelt beruházásnak minősülő, ember- és természetidegen kaszinóváros-projekt – a közleményükben foglaltakkal szemben – nem az itt élő emberek, hanem egy jól behatárolható, szűk üzleti és baráti kör érdeke.

Természetesen a jövőben bármikor hajlandó vagyok találkozni a befektetők képviselőjével, de kizárólag a legszélesebb nyilvánosság előtt. Zárt ajtók mögött nem tárgyalok."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >