Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Egy "kalandos" nap képei
Egy "kalandos" nap képei Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. augusztus 31.

ImageA héthetes felkészülési időszak lezárásaként Sótonyi László meglepetés-programot szervezett tanítványainak. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: Az Alcoa FKC játékosai a Kislőd melletti Sobri Jóska Bakonyi Kalandparkban töltötték el a pénteki napot, ahol kötélpályákon, illetve fal- és famászásban bizonyították ügyességüket és bátorságukat.

 

Pálfay Károly tájékoztatása szerint a július 11-én átadott, mintegy harminchektáros, gyönyörű fekvésű kalandparkban nagyszerű élményben volt része az Alcoa FKC csapatának, akik számára Jáger Balázs állított össze tartalmas programot, mely a kötélpályával kezdődött.

 

Image
.

A közel öt kilométernyi pálya jelentős része az erdőben halad, de több helyen keresztezi a Torna-patak mellett kialakított tavat is. A mintegy háromórás bátorság- és ügyességpróba után fa- és falmászás, majd ördögszekér-hajtás következett.

 

Image
.

A mászófalon Vincze Melinda volt a leggyorsabb – megelőzve Siti Beát, Trimmel Brigit és Rádl Tímeát; a tízméteres fára Horváth Betti jutott fel a legrövidebb idő alatt, megelőzve Becséri Kittit. Az ördögszekér-hajtásban Kristina Trishchuk navigálta a leghatékonyabban Németh Krisztát és Sótonyi Lászlót.

Image
Foto: Sugár Tímea és Pastrovics Melinda

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >