Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Zalaegerszeg legyőzte a Vidit Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. augusztus 31.

ImageAhogy egy héttel ezelőtt a Vasas-Fradin, most itt Sóston is a hétvége pénteki, Duna-tv-s meccsén, a forduló nyitótalálkozóján megszületett a forduló meglepetése - a sereghajtó Zalaegerszeg legyőzte a bő öt nap alatt hat pontot veszítő Vidit. Sajnos nem mondhatjuk, hogy Csank János csapata - amely a legutóbbi másfél évben a mieink mumusának számít - érdemtelenül jutott volna a három ponthoz. Bár a Videoton jobban kezdett, és sokáig azt hihettük, csak az első gólig lesz nehéz a meccs, utána átszakad a gát.

 

Aztán kiderült, számunkra tényleg csak az első gólig tartott a meccs...

Sitku valóban szép gólja után előbb leült, majd a második félidőre eltűnt csapatunk játéka. Szinte semmi sem sikerült, alig volt értékelhető egyéni teljesítmény - mindettől pedig vérszemet kapott a Zalaegerszeg.

A mérkőzés szinte egyetlen pozitívuma, hogy az RBD ultrái az utolsó pillanatig, sőt a lefújás után is biztatták játékosainkat. Köszönet érte! Most a válogatott mérkőzés miatt bajnoki szünet következik, van egy pici idő rendezni a sorokat - utána pedig vár ránk a Nyíregyháza.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >