Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Sapa Fehérvár AV19 ősztől a Sportklubon!
A Sapa Fehérvár AV19 ősztől a Sportklubon! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 03.

ImageSajtótájékoztatón jelentette be az RTL Klub és a SportKlub, hogy magyar sikersportágak, így a jégkorong közvetítésével színesíti a következő szezon műsorkínálatát. Büszkén adunk hírt arról, hogy ebben kiemelt szerepet kap a Sapa Fehérvár AV19 csapata is. - Tavaly egy emberként szurkolt az ország a hokiválogatottnak, akik az “A” csoportba való bekerüléssel a legelitebb csapatokkal mérkőzhettek meg a világbajnokságon. A sportág soha nem látott népszerűségnek örvend, melynek egyik fellegvára Székesfehérvár.

 

Az EBEL ligában szereplő Sapa Fehérvár AV19 bajnoki mérkőzései is a SportKlub kínálatát erősítik. Jéghoki már szeptember első hétvégéjén szerepel a programkínálatban. Ekkor rendezi a Sapa Fehérvár AV19 az ifj. Ocskay Gábor Emléktornát, mellyel a tragikus hirtelenséggel elhunyt kiválóság előtt tiszteleg. Ősztől a férfi és női kézilabda bajnoki találkozókat felváltva közvetíti az RTL Klub és a SportKlub.

Az egyik legsikeresebb sportágunk, a vízilabda legfontosabb mérkőzései szintén láthatók lesznek a sportadón és a piacvezető kereskedelmi televízió műsorán is. Az RTL Klub eddig is programstruktúrája egyik alappillérének tekintette a sportot, gondoljunk csak a Forma 1 és Dakar közvetítésekre, a BokszKlubra, vagy akár a labdarúgó-válogatott mérkőzéseire.

Piacvezetőként a csatorna felelőssége a sikeres és érdeklődésre számot tartó sportágak népszerűsítése. Az országos sugárzás akár az utánpótlás-toborzásban is segítheti a szövetségek munkáját.

"Az RTL Klubnál hiszünk abban, hogy megfelelő műsorstruktúrával a sportközvetítések nézett - és kereskedelmileg is sikeres - műsorszámok lesznek" – mondta Dirk Gerkens vezérigazgató.

"Az egy csatornára koncentrált tartalommal és számos új közvetítési joggal gazdagodó SportKlub az IKO kábelcsatorna-portfoliójának egyik zászlóshajója. Biztosak vagyunk benne, hogy a kézilabda, a vízilabda, a hoki, a profi box valamint a kosárlabda tovább erősíti a SportKlub piaci pozícióit, és akár rövidesen a sportrajongók első számú kedvenc sportcsatornájává válhat" – jelentette ki Enyedi András az IKO Romania Srl. ügyvezető igazgatója.

Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatója büszkén tekint a Sportklubbal történt megállapodásra.

"A hamarosan kezdődő szezon egyik legnagyobb sikere számunkra, hogy a sportági szakszövetségekkel kötött megállapodások mellett klubunkkal is létrejött az egyezség. Ennek köszönhetően a sportbarátok a Sapa Fehérvár AV19-nek tizenhét hazai, valamint két horvátországi EBEL-mérkőzését láthatják a televízió képernyőjén."

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >