Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Spinning Duatlont szervez az Alba Plaza
Spinning Duatlont szervez az Alba Plaza Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 15.

ImageAz Alba Plaza idén ünnepli 9. születésnapját. Ebből az alkalomból június 21-én egy egyedülálló Spinning Duatlon sorozatot indítanak el. Céljuk, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmódra, és a sportolás fontosságára. A verseny különlegessége, hogy spinningből és futásból eddig még soha sem rendeztek duatlont Magyarországon.

A Spinning Duatlon Plaza Tour-hoz csatlakozott a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség is, ami azt jelenti, hogy a Sóstói Stadionban zajló Országos Atlétikai Bajnokság résztvevői is a rajthoz állnak. A tolerancia jegyében tehát a fogyatékkal élők és az egészséges emberek egyaránt megmérettetnek a közösen végzett sport-tevékenység során.

VERSENYKIÍRÁS:

A Plaza Spinning Duatlon Tourt az Alba Plaza hagyományteremtő céllal szeretné elindítani idén először Fehérváron, jövőre pedig minden plázában tourné formájában más-más napokon.

Az egyenlő esélyek biztosítását a korosztályok (4 féle) szétbontásával oldjuk meg és külön a férfi-női kategóriát.

 Korcsoportok: 1. -14-ig 2. 14-18 között 3. 18-40 között 4. 40-felett

Nevezési díj: 18 éves korig: 300 Ft 18 év felett: 500 Ft

Eredményhirdetés: 16.10

A Duatlon a futással kezdődik június 21-én, szombaton 14 órakor a plaza előtti térről a belvároson (Liszt F.u. – Jókai u. – Ady E.u. – Mátyás Kir. krt. – Alba Plaza) keresztül. A spinning gépek használata a rajtszámosoknak 30 perc a plaza előtti téren 10-től 16 óráig. A többi időben pedig ingyenes a plaza látogatóinak.

Előzetes jelentkezés: Hervis és Kuti Sport üzletekben Rajtszám felvétel: a jelentkezési lappal és a nevezési díj befizetésével 10 órától a verseny napján a plaza főbejáratánál.

Részvétel a versenyen csak érvényes rajtszámmal lehetséges. Az első 350 jelentkezőt az Alba Plaza egy születésnapi pólóval jutalmazza, amit a versenyen a futók viselnek.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >