Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Lokomotiv lesz a vendég
A Lokomotiv lesz a vendég Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 03.

ImageHolnap este 19 órakor a Videoton a Sóstói Stadionban fogadja azt a Lokomotív Zágrábot, amellyel az idén februárban, felkészülési mérkőzésen játszott horvátországi túrája során. A két együttes még akkor megegyezett abban, hogy az akkori vendéglátók alkalom adtán eljönnek Fehérvárra. Ez az alkalom tehát most érkezett el, s azon túl, hogy egy erős együttes ellen gyakorolhatunk, azért is jön jól, mert a hétvégén a magyar válogatott szereplése miatt nem lesz forduló a Soproni Ligában.

 

Februárban, az akkor Varga István vezetése alatt készülő csapat 2-0-s vereséget szenvedett a horvátoktól.

„Az egymás közötti játékok sosem lehetnek annyira jók, mint az ilyen jellegű barátságos találkozók", mondta dr. Mezey György, vezetőedző.

„Nekünk azért is remek alkalom a pénteki, mivel a csapatban ismét történt egy kisebb átszervezés, s most megnézhetjük hogyan működik Ugyanakkor lehetőség ez a meccs arra is, hogy az új játékosunk, Milan Purovics bemutatkozzon és megmutassa mit tud."

A pályára lépők névsora függ attól is, hogy kik játszanak majd szombaton az NB-II-ben, mindenesetre annyi bizonyos, hogy az első keretben történő bemutatkozáshoz közel állók - pl. Tujvel, Varga, Demjén - lehetőséget kapnak ezen a mérkőzésen.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >