Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A nemzeti ügyek kormányzását kell megvalósítanunk Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. szeptember 05.

ImageOrbán Viktor a hatodik kötcsei polgári pikniken a balliberális oldal bukásáról és a politikai erőtér változásairól beszélt. - Orbán Viktor a kötcsei polgári találkozón elmondott beszédében hangsúlyozta: Magyarországon ma jobboldali konjunktúra van, de ha a választás után mindössze "ellenkormányzást" hozunk létre, akkor visszajön az a duális erőtér, ahol az egymásnak feszülés a legfontosabb. Ezért az állandó politikai harcok elkerülése érdekében a nemzeti ügyek kormányzását kell megvalósítanunk.

 

A Fidesz elnöke kitért arra is, hogy a baloldal hatalompolitikai rendszere összeomlott, mert finanszírozhatatlanná vált, így a neoliberális értékekre alapozott korszak is véget ért. Orbán Viktor hangsúlyozta: a neoliberális értékekre alapozott politika sikertelenné tette az országot, de a magyar társadalom a jobboldali értékeket is az alapján fogja megítélni, hogy az azokon alapuló kormányzás sikeressé tudja-e tenni Magyarországot.

 

Image
fotó: Pelsőczy Csaba

A leendő polgári kormány személyi összetételével kapcsolatos találgatásokra utalva a Fidesz elnöke azt mondta: "Lassacskán mindenki kormányt alakít, én a kivételek közé tartozom". Hozzátéve: minden szerkezeti, személyi javaslatot lajstromba vesz, de az erről szóló döntéseknek nincs még itt az idejük. Mi olyan politikai közösség vagyunk, ahol munkát osztogatnak és nem pozíciókat - tette hozzá a pártelnök.

Tudósításunkat rövidesen folytatjuk!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >