Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Felrakták a kisteherre az ATM-et és hazavitték Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. szeptember 06.

ImagePéntek hajnalban, fél három körül kiszakították a helyéről és elvitték a helyéről a gárdonyi OTP fiók előterében lévő bankautomatát. Az automatát vélhetően egy kisteherautó platójára tették fel és lopták el a benne lévő készpénzzel együtt.

 

A pénzintézet előterében lévő automatát korábban egyszer már megpróbálták ismeretlen tettesek kirántani a helyéről. Egy másik alkalommal pedig a pénztartó rekeszt feszegették meg, de egyik alkalommal sem jártak eredménnyel. Az automatát egy teherautó segítségével rántották ki a helyéről és vélhetően a jármű platójára felpakolva rabolták el.

Az ismert, korábban elkövetett eltulajdonítási kísérletekre tekintettel a Gárdonyi Rendőrkapitányság járőrei visszatérően ellenőrizték az automatát és környékét. Így történt ez pénteken éjjel is, amikor két ellenőrzés közötti időben mégis elvitték a több száz kilogramm súlyú berendezést az ismeretlenek.

A bűncselekmény végrehajtása az elhelyezett kamerák felvételeinek tanúsága szerint alig néhány percet vett igénybe. Az elkövetők értékes zsákmányukkal ismeretlen helyre elhajtottak. A rendőrség értékeli a kimentett felvételeket és a rendelkezésre álló adatok alapján keresi az elkövetőket.

 
< Előző   Következő >