Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Szentesi Mercédesz kapta a koronát Kincsesbányán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 10.

ImageRendszeresen sportol kincsesbánya legszebb lánya, Szentesi Mercédesz, hogy formában tartsa kecses idomait: a közeli víztározóhoz kanyargó úton fut nap, mint nap kutyusával, s valószínűleg nem az aranyos kis német juhászt bámulják meg ilyenkor a járókelők. A 22 éves hölgy szépségét ugyanis nem lehet kétségbe vonni. Nemhiába választották meg a falu legszebb lányának.

 

A kincsesbányai szépségkirálynő-választáson Szentesi Mercédesz álma félig-meddig teljesült. Kislánykora óta a színpadra vágyott – modell szeretett volna lenni. Ezért el is végzett egy modell iskolát Budapesten, ám a magassága miatt modell-karrierje nem tudott beindulni. Hiába a gyönyörű arc és test, 175 cm alatt nem szívesen foglalkoztatnak lányokat, ő pedig csupán 165 cm magas.

 

Image
.

Érdekelte még a katalógus-fotózás is, hiszen oda nem szükséges a nyúlánk termet, ám nem volt már bátorsága és hite ahhoz, hogy felkeresse az ügynökségeket. Remélhetőleg most viszont megjött a kedve, hiszen falu szépségversenyére sem magától jelentkezett, hanem úgy hívta meg rá a fő szervező, Barna Anikó, akinek feltűnt bájos arca és formás alakja.

Kétség sem férhet tehát hozzá, hogy igazi szépség ő. Olyan lány, aki a genetikai adottságokon kívül mindent meg is tesz azért, hogy bájos, üde lénye még ragyogóbban csillogjon: tinédzserként kézilabdázott és teniszezett – igen sikeresen, amit a körzeti versenyen nyert két ezüst és egy aranyérme is bizonyít. S bár az eredményei egyre jobbak voltak, s kitartásában sem volt hiány, az edzéseket inkább a tanulásra cserélte.

 

Image
Fotó: Lőrincz László

 Fodrásznak készült – a hajára ugyanis mindig nagyon kényes volt. Elmondása szerint a bőrét nem ápolja semmilyen krémmel, ám a haja már külön kategóriát képez: balzsamokkal, olajokkal, krémekkel, s különböző pakolásokkal kényezteti.

A fiatal lány mindezek ellenére nem érzi magát kiemelkedően szépnek, ezért – elmondása szerint – nagyon meglepődött, amikor ő kapta a koronát. Nem úgy a közönség, amely tagjai – érthető módon - hangos ovációval fogadták a végeredményt.

Gratulálunk!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >