Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Rettegésben élnek a családok Csalán
Rettegésben élnek a családok Csalán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 11.

ImageHiába akarták kihívni a csalaiak a körzeti megbízottat, amikor egy nagyobb értékű lopás történt a kertvárosban – nem érték el, mert Budapesten, egy rendezvényen tartózkodott. Az utóbbi hetekben tapasztalható folyamatos betörés-sorozat miatt rettegésben élnek Csalán a családok, a megerősített rendőri jelenlétnek pedig híre-nyoma sincs. Mi lehet ennek az oka?

 

„A múlt héten a tudomásomra jutott, hogy nagyon sok betöréses lopás történt Csalán. Ezek kisebb és nagyobb értékű tárgyakra vonatkoztak, például gépkocsi-alkatrészekre, de olyan hétköznapi dolgokra is, amelyeket még bejelentésre méltónak sem találtak a lakók.” – kezdte dr. Cser-Palkovics Andrással közös sajtótájékoztatóját Östör Annamária.

 

Image
.

A terület önkormányzati képviselője elmondta a sajtó képviselőinek, hogy e történések miatt folyamatos rettegésben élnek a csalaiak. Nincs olyan éjszaka, amikor ne törnének be valahova.

„Ezt jeleztem a rendőrségnek, a körzeti megbízottnak, ám sem rendőri jelenlétet, sem megerősítést nem tapasztaltunk.” – nyilatkozta Östör Annamária.

 

Image
.

Szombat reggelre virradóan megint történ egy nagyobb értékű betörés. A lakók viszont hiába akarták kihívni a körzeti megbízottat. Ő ugyanis egy budapesti rendezvényen tartózkodott.

„Kérem a lakók nevében, hogy a körzeti megbízottak teljesítsék a szolgálati helyükön a munkájukat!” – fordult az újságírókhoz a képviselő asszony – „Azt szeretnénk, ha biztonságban érezhetnék magukat a lakók. Ez a biztonság pedig most egyáltalán nincsen meg!”

Image
Fotó: Temesvári Márta

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >