Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Mi vagyunk a bajnokok!
Mi vagyunk a bajnokok! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 16.

ImageAz Albacomp tíz évvel ezelőtt nyert először bajnokságot. Erről emlékeztek meg tegnap este az Arév Csarnokban, ahol újra lejátszották a döntőt. A főmérkőzés előtt a hajdani Videoton és az Építők csapata mérkőzött meg egymással, amire a Videoton legjobb légiósa, a lengyel Wojciech Rosinski is eljött, aki annak idején a szurkolók legnagyobb kedvence volt. A játékos 900 km-t utazott, hogy itt legyen a gálán – bár szakálla nélkül alig lehetett megismerni. (Több társát pedig a felszedett kilók változtatták meg kissé.)

A mérkőzést a Videoton nyerte 66:42 arányban, de most nem az eredmény volt a lényeg, hanem, hogy a „régi kedvenceket” újra lássa a fehérvári publikum.

Ezt követte a főmérkőzés, ahol a Albacomp a két – igencsak várt és beharangozott - amerikai játékos nélkül állt a pályára. Lance Blanks igazoltan maradt távol (munkája miatt), Shannon viszont „eltűnt”. Hiába vették meg a repülőjegyét, s fizették ki előre a szállását – feleslegesen ment ki érte a reptérre a fogadóbizottság, mert nem volt a gépen és üzenetet se küldött.

Itt volt viszont a legnagyobb sztár, Dávid Kornél, aki most is fantasztikus zsákolásaival szórakoztatta a nézőket. A gálameccset az Albacomp nyerte 99:82 arányban, a Budapest Honvéd ellen, s óriási vastapsot kaptak a szurkolóktól.

A mérkőzés végén pedig ismét felzendült a Quenn együttes dala: „Mi vagyunk a bajnokok!”

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >