Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Meccsértékelés a csapatkapitánnyal
Meccsértékelés a csapatkapitánnyal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 15.

Image„Nagyon szezon elei formánk van, ez látszott is a mérkőzés, meg a játszmák elején. Számomra egyébként nagy meglepetés, hogy a szettek végén tudtunk fordítani, mert korábban ez pont ellenkezőleg volt. A találkozók elejét jobban bírtuk, a hajrára viszont rendre elfáradtunk.” – nyilatkozta Takács Zoltán, az NB I-es fehérvári röplabda klub ütője és csapatkapitánya a Kodolányi-Masita-Hellotel - Debreceni EAC bajnoki találkozó kapcsán.

 

Gyengén kezdtetek, az első szett elvesztése után viszont hármat nyertetek, s mindet a végén tudtátok megfordítani...

„Nagyon szezon elei formánk van, ez látszott is a mérkőzés, meg a játszmák elején. Számomra egyébként nagy meglepetés, hogy a szettek végén tudtunk fordítani, mert korábban ez pont ellenkezőleg volt. A találkozók elejét jobban bírtuk, a hajrára viszont rendre elfáradtunk."

Mi az oka?

„Nem tudom, de az biztos, hogy a meccsek elejét mindig bemelegítésre használjuk."

A DEAC ellen mire számítottatok előzetesen?

„Minden meccsre úgy megyünk, hogy nyerni akarunk. A debrecenieket vertük már meg, de ők is győztek többször is ellenünk. Reméljük, ez mostantól nem így lesz.."

Gelencsér Balázs edző mivel tudott felrázni titeket a nagyon gyér első szett után, hiszen volt, amikor már tízzel is mentek az alföldiek?

„Elég hitetlenül állt a dolog elé, ráadásul az volt a stratégia, hogy a mérkőzés elején szerezzünk előnyt, ami pont ellenkezőleg sült el. Most a hullámvölgy az elején jött, és később javult fel a játékunk. A vendégek talán el is fáradtak a végére."

A Kodolányi-Masita-Hellotel FRKE az NB I második fordulójában Kazincbarcikára látogat.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >