Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Döntetlent játszott Sóstón az U20-as válogatott
Döntetlent játszott Sóstón az U20-as válogatott Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. szeptember 16.

ImageA szeptember 24-én kezdődő, Egyiptomban rendezendő, junior világbajnokságra készülő magyar U20-as válogatott - a védelem bal oldalán Présinger Ádámmal, 1-1-es döntetlent játszott a Sóstói Stadionban a 4. és 5.osztályú amatőr futballistákból rekrutált, angol U23-as csapattal. Egervári Sándor szövetségi edző a Gulácsi Péter - Simon Ádám, Szekeres Adrián, Debreceni András, Présinger Ádám - Koman Vladimir, Korcsmár Zsolt (Kiss Máté, 78.), Dudás Ádám (Gosztonyi András, 61.), Varga Roland (Szabó János, 80.) - Futács Márkó, Simon András összeállításban szerepeltette a magyar együttest.

 

 A mérkőzés elején mezőnyfölényt kiharcoló magyar csapat a 23. percben szerezte meg a vezetést egy jobb oldali szöglet után: Szekeres Adrián bólintását alaposan bevédte Dale Roberts, a szép nevű Rushden & Diamonds nevű klub kapusa (1-0).

A lendületbe jött magyar fiatalok több helyzetet is kidolgoztak, de Simon András bombáját hatástalanította a kapus, majd Varga Roland kíméletlen erejű lövését is védte Roberts.

Ahhoz képest, hogy a levegőben lógott a második magyar találat, az angolok egyenlítettek: Gulácsi a 41. percben kétszer is nagyot mentett, de egy bedobást követően rosszul védekezett az Egervári-csapat, és az angolok kihasználták a lehetőséget. A Mansfield Town FC-ben játszó Louis Briscoe kettőt tolt befelé a labdán, majd 17 méterről óriási gólt lőtt a kapu bal oldalába (1-1).

A több gólt nem hozó találkozón még az utolsó pillanatban is volt esélye a magyar junior-válogatottnak a győzelemre: jó szögből eleresztett szabadrúgásból Présinger veszélyeztetett, szép csavarását azonban hárította a cserekapus, a Hislon FC-ből beválogatott Joe Welch.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >