Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Indul a Sárga Taxi zenekar új táncklubja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 16.

ImageSzeptembertől ismét rock and roll táncklubot indít a Sárga Taxi zenekar, Székesfehérvár egyik legjobb élőzenés klubjában a Petőfi Music Clubban. Szeptember 19. én 21. órától a nyitó bulin (moziról lévén szó) a koncert előtt vetítésre kerül sor, ahol a zenekar legújabb koncert videóját nézhetik végig a jelenlévők, amelynek ez lesz az első nyilvános bemutatója.

 

A zenekar énekese, Bokányi Zsolt elmondta honlapunknak, hogy együttesük a nyár folyamán közel harminc szabadtéri koncertet adott az ország különböző pontjain és fesztiváljain, nagy sikerrel, és öregbítve Székesfehérvár zenei jó hírét. A sűrű koncertprogram mellett stúdióban rögzítettek egy egyveleget is, ami az ötvenes évek legnagyobb slágereit tartalmazza Sárga Taxisan feldolgozva, és ehhez készítették el a 19. i koncertjük előtt bemutatásra kerülő videót is.

Az őszi téli időszakban a Sárga Taxi inkább klubkoncerteket ad, és ennek apropóján jött az ötlet a fehérvári klub sorozatra is. A vadonat új klip bemutatása után egy autentikus Rock & Roll show műsort visz színpadra a zenekar, az ötvenes évek legnagyobb amerikai előadóinak legismertebb slágereiből összeállítva, igazi időutazásra repítve a közönséget, majd egy rövid szünet és átöltözés után a jól meg szokott Sárga Taxis Rock and roll táncestek hangulatában tervezi folytatni műsorát az együttes.

A csapat vár mindenkit, aki szívesen utazna vissza Sárga Taxival a Rock and Roll zene hőskorába, és táncolná át az estét!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >