Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Shell Malajziai Nagydíj
Shell Malajziai Nagydíj Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 17.

Image2003-ban lépett együttműködésre a Shell és a Ducati Corse. Azóta sikert sikerre halmoztak a bolognaiak, beleértve természetesen a 2007-es abszolút világbajnoki győzelmet, amikor az ausztrál Casey Stoner révén megszerezték a gyártói, a csapat és az egyéni elsőséget is. Casey Stoner aki idén az első öt versenyből kettőt megnyert, Barcelonában betegedett meg és Brnóban kényszerszabadságra ment, hogy meggyógyuljon.

 

A BGP Media sajtóosztályától megtudtuk, hogy Stonert a finn Mika Kallio helyettesítette három versenyen keresztül, de az ausztrál a Ducati információi szerint Estorilban, a Portugál Nagydíjon visszatér a pályára. Közben a csapat versenybenzin és olajbeszállítója, illetve a fejlesztésekben legfontosabb stratégiai partnere a Shell, Malajziában a versenyhétvége főtámogatójaként jelenik majd meg.

 

Image
.

Tanmay Jaswal a Shell Advance Global menedzsere:

„Különösen izgatottak vagyunk a Maláj Nagydíj miatt. Sepang különleges hely, különleges pálya és a fejlesztéseink és kutatásaink szempontjából egy extrém kihívást jelentő hely. A MotoGP promóterével a Dornával a kapcsolatunk nagyon szoros és a válság idején is igyekeztünk segíteni a világ elsőszámú versenysorozatát.

Büszkén állunk a MotoGP és a Ducati csapat mellé most is. Számunkra fontos, hogy a technikai sportok Ázsiában is egyre nagyobb ismertségre tegyenek szert, hiszen óriási piacról beszélünk. A fejlesztéseink magukért beszélnek, amiért rengeteget dolgoztunk és dolgozunk jelenleg is. Ha a pályán sikeresek vagyunk, akkor az utcai közlekedésben sem lehet ez másképp. A tökéletességre törekszünk, mint mindig.”

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >