Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Megsemmisítő jesenicei emberelőnyök Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. szeptember 21.

ImageKét harmadon át jól tartotta magát a Sapa Fehérvár AV19 Jesenicében, ám a záróharmadban egyre másra a büntetőpadon találtuk magunkat, a hazaiak pedig éltek is az emberfórokkal. - A Sapa Fehérvár hamar hátrányba került, hiszen két perc sem telt el a mérkőzésből, amikor Terlikar vezetéshez juttatta az Acronit (1-0). Szerencsére viszonylag hamar érkezett a válaszunk, Vas Márton egyenlített a játékrész derekán (1-1).

 

A második harmadban ismét a hazaiak jutottak előnyhöz, Makrov volt a gólszerző (2-1), A szünetig nem is változott már az állás. A befejező húsz percben Palkovics ismét felzárkóztatta csapatunkat (2-2), ám ezzel véget is értek a jó hírek. Egy perccel az egalizálás után Horváthot állította ki Smetana, ezt Dück használta ki (3-2) Majd Elomo szabálytalankodott, amelyet Troscinski büntetett góllal (4-2).

Fél perc sem telt el, amikor Kovacevic tette kiütésessé a különbséget egyenlő létszámnál (5-2). 72 másodperc alatt három gólt kapott a Sapa Fehérvár, ezzel elment a hajó. Kovács kiállítása alatt Razingar is feliratkozott a gólszerzők közé (6-2), kialakítva a végeredményt.

Acroni Jesenice - Sapa Fehérvár AV19 6-2 (1-1, 1-0, 4-1)
Jesenice, 1500 néző, vezette: Smetana, Kaspar, Widman.


Acroni Jesenice: Glavic - Dück, Kovacevic, Remar, Troscinski, Razingar, Robar, Golubovski, Terlikar, Ticar, Manfreda, Pretnar, Rebolj, Makrov, Sabolic, Jeglic, Susanj, Slivnik, Brus, Hafner, Zidan. Vezetõedzõ: Ildar Rahmatullin.

Sapa Fehérvár AV19: Hetényi - Tokaji, Horváth, Palkovics, Elomo, Mihály, Jobb, Ackeström, Ladányi, Vas M., Vas J., Alen, Ondrejcik, Kovács, Fekete, Peterdi, Flinta, Benk, Sofron, Nagy, Vaszjunyin. Vezetõedzõ: Jarmo Tolvanen.
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >