Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Rangos mezőny a IX. Kincses Kupán
Rangos mezőny a IX. Kincses Kupán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 23.

ImageA vándorserlegért, valamint számos különdíjért folyt a küzdelem a IX. Kincses Kupán. A versenyen részt vettek Bakonycsernye, Bodajk, Csókakő, a móri Dr.Zimmermann Általános Iskola és Kincsesbánya serdülő leány csapatai. A kupagyőztes pedig Bakonycsernye lett.

 

A program egyik fő szervezője, Sallay Zsolt elmondta a Fehérvári Híreknek, hogy a teljes körmérkőzéses lebonyolítás jó erőnlétet és koncentrációs képességet követelt a csapatoktól, amelyek ragyogóan helytálltak annak ellenére, hogy röpke néhány óra alatt 4-4 mérkőzést kellett lejátszaniuk.

 

Image
.

Az eredmények:

Kincsesbánya - Csókakő 7: 1, Zimmermann - Bodajk 10: 5, Bakonycsernye- Kincsesbánya 6:0, Bodajk - Csókakő 9:8, Bakonycsernye- Zimmermann 9:4, Bodajk - Kincsesbánya 3:15, Csókakő - Zimmermann 2: 9, Bodajk - Bakonycsernye 2:15, Zimmermann - Kincsesbánya 3:11, Csókakő - Bakonycsernye 3: 9.

 

Image
.

A IX. Kincses Kupa különdíjjal jutalmazott játékosai és végeredménye:

Gólkirálynő: Pálkerti Lilla, Kincsesbánya - 17 góllal All Star válogatott: Balszélső: Varga Dorina, Kincsesbánya, Balátlövő: Farmosi Mária, Bakonycsernye, Irányító: Szatzker Vanda, Kincsesbánya, Jobbátlövő: Petrovics Kriszta, Zimmermann, Jobbszélső: Balász Hajnalka, Bodajk, Beálló: Bene Kata, Bakonycsernye, Kapus: Szkok Evelin, Bakonycsernye.

Végeredmény:

A kupagyőztes végül Bakonycsernye lett. Második helyezést értek el a Kincsesbányaiak, harmadik lett Mór csapata, negyedik Bodajk lányai, ötödik pedig a Csókakői csapat.

Image
Fotó: Sallay Zsolt

A szervezők ezúton is köszönik a Móri KSC női csapat-edzőjének, Gachovetz Tibornak a játékvezetést, valamint László Krisztinának és Németh Nikolettnek a jegyzőkönyvvezetést. A programot a kincsesbányai Kazinczy Ferenc ISK, a Kincs Kultúra és Sport Kulturális és Szabadidős Egyesület, valamint a Móri Kézilabda Sport Club támogatta.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >