Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Hisztériakeltés és félelem-generálás
Hisztériakeltés és félelem-generálás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 25.

ImageNem kis felháborodást keltett Székesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlésében (is!) Csapó Csilla legutóbbi sajtótájékoztatója, valamint annak média-beli kivetülése. Az alpolgármester több képviselő szerint is hisztériát keltett és félelmet generált nyilatkozataival, miközben mindezt „kapkodva, kétszínűen, megnyugtatási szándékkal” tette. Sőt, sokan azt is megkérdezték: miért ül még Csapó Csilla az alpolgármesteri székben???

 

„Megdöbbent Csapó Csilla kapkodása, mert az anyag, amit most elénk tár a város iskolarendszerének átalakításáról, az teljesen megalapozatlan, nem eléggé kidolgozott, holott szeptember 30-ig kapott határidőt arra, hogy átnézze az iskolarendszer működését és feltárja az ahhoz kapcsolódó lehetőségeket.” – mondta Szigli István felszólalásában – „Mire ez a kapkodás? Csapó Csilla váratlanul odateszi a nagy ügyeket az asztalra, mert így akarja építeni magát a politikába!”

 

Image
.

Szigli István szerint az alpolgármester így akarja elterelni a figyelmet fontosabb, őt érintő dolgokról.

Az alpolgármester asszony Dr. Cser-Palkovics András szerint is alaposan felkorbácsolta a kedélyeket ezzel a lépésével. A frakcióvezető szerint Csapó Csilla előterjesztését először minden szakbizottságnak alaposan meg kell tárgyalnia, különben megalapozatlan, és így nem is lehet róla tárgyalni. Ezért a Polgári Frakció maximálisan elhatárolódik az alpolgármester által készített anyagtól.

„A válságban az embereket nem elbizonytalanítani kell, hanem megvédeni!” – mondta dr. Cser-Palkovics András – „Ma azt vártam Öntől, hogy miután kilépett az SZDSZ-ből, benyújtja a lemondását, hiszen nemrég azt mondta, hogy addig vállalja az alpolgármesteri posztot, amíg a frakciója bizalmat lát Önben. De ez már nincsen meg.”

 

Image
Fotó: Temesvári Márta

A frakcióvezető – a többséggel együtt – úgy gondolja, Csapó Csillának át kéne adnia a helyét olyan valakinek, aki nemcsak pótcselekvésekkel, hanem valódi munkával igyekszik Székesfehérvárt előbbre vinni.

A hosszas hozzászólás-áradat végén Warvasovszky Tihamér megjegyezte: ő is nemmel fog szavazni Csapó Csilla anyagára.

A végeredmény: 5 igen, 5 tartózkodás, 21 nem. szavazat

 (folytatjuk)

Kapcsolódó cikkünk:

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4182&Itemid=1

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4181&Itemid=1

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4180&Itemid=1

http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4179&Itemid=1

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >