Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Interliga forduló - győzelem Ljubjanában
Interliga forduló - győzelem Ljubjanában Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. szeptember 29.

ImageLjubjanában rendezték meg az I. Interliga fordulót. Az első mérkőzés Szlovénia – Magyarország között zajlott. Az első félidőben a nagyon jól felkészült Szlovén csapat veszélyes támadásokkal próbálkozott - egészen a 6. percig, amikor Gyolcsos Mária áttörésével 0 – 5 lett az állás, majd Fehér Csilla 2 pontos jutalom rúgásával már 0 – 7-re vezetett a magyar csapat... (Az összesítésben az első forduló utáni állás: 1. Magyarország, 2. Ausztria, 3. Szlovénia )

 

A második félidőben Fehér Csilla egy passz csellel 3 Szlovént küldött el jobbra, majd bal oldalon a célterületre futott (5 pont) + még a jutalom rúgást is berúgta (2 pont) : 0 - 14. Ezt követően a jó lendülettel érkező Kiss Brigitta kapott egy jó labdát, s megkerülve az ellenfelet újabb 5 pontot szerzett, amit Fehér Csilla ismét értékesített (2 pont) : 0 - 21.

A mérkőzés utolsó percében a nehezen magára találó Kaposi Anna félpályás elfutásával 5 pontot szerzett, s a jutalomrúgást Fehér Csilla most sem hibázta el. Végeredmény: 28.- 0 a magyar lányok javára.

2. mérkőzés: Magyarország - Ausztria

A mérkőzés első 7 pontos célját az 1.percben az osztrák lányok vitték - kihasználva az "alvó" magyar tolongást. Ez nagyon felbosszantotta Gyolcsos Máriát, aki egymás után két célt is vitt (10 pont). Ebből egy 2 pontos jutalomrúgás sikerült is Fehér Csilla révén. Félidő: 12. - 7. a magyaroknak. A második félidő 3. percében Kaposi Anna egy sok passzos játék utolsó embereként újabb 5 pontot szerzett.

Ezt követően, Gyolcsos Mária egy 70 méteres futása után (5), s Fehér Csilla 2 pontos rúgásával 24 – 7-re módosult az eredmény. Fehér Csilla a mérkőzés utolsó percében még egy "ráadás" célt vitt: 5 pont. Végeredmény: 31 - 7 a magyaroknak.

2. visszavágó forduló

 

Image
.

3. mérkőzés Szlovénia ellen

Az első percben Fehér Csilla a fáradt Szlovének Között simán átfutott - 7 pont. A második célt a magára találó Kaposi Anna vitte (5 pont). Pap Helga jutalom rúgását követően 14- 0 lett az állás. Jakab Zsuzsi sem akart kimaradni a pontvivők sorából - 5 pontot szerzett. A jutalomrúgásból Pap Helga + 2 ponttal növelte a pontok számát. Félidő: 21 - 0

A második félidőben a sérüléssel bajlódó Pap Helga 2 céllal 10 pontot szerzett, és két jutalomrúgással 4 ponttal növelte az állást. Végeredmény: 35- 0 a magyar csapat javára.

4. mérkőzés: Magyarország - Ausztria

A magyar csapat Kaposi és Gyolcsos, és nélkül lépett pályára. Ezt a mérkőzést is az osztrák csapat kezdte: 7- 0 oda, majd Fehér Csilla egyenlített (7 pont): 7 - 7 Ekkor ismét az osztrákok "következtek": 14- 7 az osztrákoknak az I. félidőben. A második félidőben kiegészült a magyar csapat a bomba formában játszó Fehér Csillával, aki 7 pontjával kiegyenlített: 14 - 14.

Ezt követően az osztrákok kihasználva egy védelmi hibát újra átvették a vezetést: 19 - 14. Pap Helga a mérkőzés utolsó percében 5 pontos céljával kiegyenlített. Végeredmény: 19 -19.

Az összesítésben az első fordulót követően 1. Magyarország, 2. Ausztria, 3. Szlovénia.

Gyölcsös Ferenc edzőtől megtudtuk, hogy a II. fordulót Székesfehérváron rendezik meg 2009. október 17 - én a Köfém rugby-pályán, 12 órai kezdettel.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >