Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Videoton FC - Gabona Trans-Kaposvár 2-0
Videoton FC - Gabona Trans-Kaposvár 2-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 04.

Image2-0-ra győzött a Videoton a Kaposvár ellen, ha úgy tetszik, a listavezető behúzott a tabella tizenkettedik helyezettje ellen egy „tuti" meccset. Akik azonban látták a mérkőzést, tanúsíthatják: nem volt ez ennyire sima. Futballpályák környékén, általános vélekedés: az az igazán jó csapat, amelyik gyengébb játékkal is nyerni tudja a meccseit. Ha ez így van, akkor a Vidi ma bizonyította, hogy jó csapat, mert a játék bizony sok kívánnivalót hagyott maga után - rögzítsük ugyanakkor azt is, a pályán egy pillanatig sem lehetett kétséges, jobb a hazai csapat, kérdés inkább csak az volt, gólra tudja-e váltani fölényét.

 

A Kaposvár alaposan felkészült a Vidiből, tudta, ahhoz a csapathoz megy vendégségbe, amely az élvonalban a legtöbb gólt rúgta. Prukner László alaposan megszervezte a védelmet, ennek oltárán szinte fel is áldozta a támadójátékot: mindennek ellenszere az lett volna, ha a fehérvári csatárok többet mozognak, többet vállalnak, mint egy lazább védekezés esetén.

Érdekesség, hogy Nagy Dani tulajdonképpen már az első percben mattolhatta volna Milintét, utána viszont meddő lett csapatunk játéka. Változást a szünet hozott, Elek Ákos beállásával precízebb lett a pálya közepén a játék, és ne feledjük, ő adta a gólpasszt is Polonkai Attilának. Hátrányban a Rákóczi kénytelen volt kicsit lazítani a bunkerjátékon, nagyobb tere lett a Videoton kontráinak, és ezekben benne is volt az újabb gól ígérete - igaz, benne is maradt, talán azért, mert Andre Alvesnek nem volt igazán jó napja.

De, ahogy a jó csapat ismérvei között ott van a győzelem gyengébb teljesítménnyel, a jó csatárt is kidekorálja, ha ennek ellenére a kapuba talál. Andre ugyan „csak" tizenegyesből szerezte meg idei hetedik bajnoki gólját, de azért előtte estében eltalálta a kapufát...

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >