Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow A Bajnai csomag elzálogosítja a fiatalok jövőjét!
A Bajnai csomag elzálogosítja a fiatalok jövőjét! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 13.

ImageOktóber első hétvégéjén lezárult a Fidelitas tisztújítása. Fejér megyét nagy megtiszteltetés érte azzal, hogy e területről is beválasztottak egy alelnököt: Balogh Gergelyt. A Fejér Megyei Fidelitas Választmány elnökén kívül még hasonló pozíciót kapott Radnóti Ákos, a győri szervezet elnöke, Oroján Sándor Heves megyei elnök, Magera Tibor Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alelnök és Demeter Zita Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnök is. Az elnöki poszton továbbra is Koszorús Lászlót láthatjuk.

 

Balogh Gergely honlapunknak elmondta, hogy az országos választmány egy szakai konferencia keretében történt, amely legfőbb témája a költségvetés fiatalokat érintő része volt. A Bajnai-csomag ugyanis elzálogosítja a fiatalok jövőjét. A konferencián szó esett többek között a diákhitel kamatairól, a pályakezdő munkanélküliek helyzetétről, a jogosítvány megszerzéséről, a lakhatási támogatásokról, az ösztöndíjak és tandíjak összegéről is.

 

Image
Fotó: Fidelitas

A Fejér Megyei Fidelitas Választmány elnöke feltárta a Fehérvári Hírek előtt a Fidelitas megyei helyzetét is. Megtudtuk, hogy jelenleg nyolc aktív, működő csoport található Fejér megyében. Ezek közel 300 fidelitas-tagot foglalnak magukba, s továbbra is várják a csatlakozni vágyókat Székesfehérváron és az egész megyében.

Balogh Gergely azt is elmondta, hogy a Fidelitas országosan jelen van mind a 176 választókerületben. A Fidelitas az előtte álló legfontosabb feladatnak pedig természetesen a az országgyűlési választásokat tekinti, amelyen a Fidesz egyik legnagyobb segítségét jelentheti.

Kapcsolódó cikkeink:

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4257&Itemid=31

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=4279&Itemid=31

 http://www.fehervarihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3614&Itemid=31

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >