Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow A Móri KSC hétvégi mérkőzéseiről...
A Móri KSC hétvégi mérkőzéseiről... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 20.

ImageAz egykoron BEK győztes BP Honvéd gárdáját fogadta a hétvégén a móri férficsapat. Habár Kovács Péter szintű játékosok már nem játszanak az egyesület szineiben, de a harcosságban, akaratban a jelenkori gárda is dicséretet érdemel. Rendkívül szoros első félidőt követően (9:10) a folytatásban egyre több hibát vétettek a hazaiak a támadásbefejezések során, majd a végjátékban sem sikerültek az eltervezett megoldások. Összeségében közel egyenlő erők küzdelmét láthatta a közönség, amelyben az ezúttal jobban koncentráló vendégek diadalmaskodtak 21:26 arányban.

 

Férfi, ifi:

Sallay Zsolttól megtudtuk, hogy az ifjúsági csapatok mérkőzésén a vendégek sokáig vezettek 3-4 góllal, de a végjáték kiemelkedő izgalmakat hozott. Az utolsó percre a hazai csapat felzárkózott két találatra, majd egy perccel a vége előtt már csak 1 gól volt közte. Ekkor öt az öt ellen egészpályás letámadásba kezdtek a móriak és 10 másodperccel a vége előtt sikerült labdát szerezni.

A támadást egy szabálytalansággal megszakították a vendégek majd a játékvezetői sípszót követően több pesti fiúnál elszakadt a "cérna". A játékvezetők durva verbális megsértése miatt ketten is piros lapot kaptak így az utolsó 3 másodpercre csak három mezőnyjátékosuk maradt a pályán.

Az akciót nem sikerült góllal befejezni, ám időntúli büntető következett, de sajnos -hasonlóan a korábbiakhoz- ez is kimaradt, így nem sikerült a pontmentés. A hazai csapat a találkozón 8 hétméteresből mindösszesen kettőt tudott értékesíteni és ez törvényszerűen vezetett a vereséghez, ám a fiúk így is dícséretet érdemelnek a küzdőképességükért.

Női felnőtt

A több régi NB I-es játékossal (Sávolt Erika- Dunaferr, -Cerbona) felálló Győrújbarát ellen már a szoros eredmény is kiemelkedő teljesítményt jelentett volna, ám ez ezen a napon nem sikerült. lendületes kezdést követően -elsősorban lerohanásokkal- hamar megnyugtató előnyt szereztek a vendégek és a 16. percben már tíz góóllal vezettek.

A folytatásban sikerűlt erősíteni a védőjátékon, de ez csak a különbség tartására volt elegendő, a felzárkózás nem sikerült.

Végeredmény : 18-30

Női ifi

Az ifjúságiak találkozóján a fiatalok a szokásos győzniakarással léptek pályára ám ezúttal zavarok voltak az összjátékban, különesen a támadásbefejezések területén. A félidőben 2 találattal a vendégek vezetettek és a különbség a folytatásban 8 gólra hízott, így a lefújáskor 22-30 állt az eredményjelzőn.

A következő hazai mérkőzések október 25 -én vasárnap lesznek. Ekkor csak a női csapatok lépnek pályára, mégpedig 12.30-kor az ifik, 14.00-kor pedig a felnőttek a Celldömölk ellen.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >