Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Vízóra leolvasás a Fecskeparton, a Felsővárosban és az Öreghegyen
Vízóra leolvasás a Fecskeparton, a Felsővárosban és az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2009. október 27.

ImageA Fejérvíz Zrt. tájékoztatja a fogyasztókat, hogy Székesfehérváron a családi házas fogyasztóknál 2009. október 27-től november 3-ig, a „J” ütemnek megfelelően vízmérő leolvasást végez, mely a következő városrészeket, illetve utcákat érinti:

 

Fecskepart u., Gerle u., Pacsirta u., Pozsonyi út - Nagyszombati út-Budai út-Fiskális út által határolt terület, Rigó u., valamint a Sár u. – Malom u. - Fürdősor - Zámoly u. közötti terület, Alcsútdoboz, Bakonycsernye, Balinka, Cece, Csabdi, Csókakő, Csősz, Enying, Felcsút, Igar, Káloz, Lajoskomárom, Mór-mellékmérők, Nagylók, Óbarok, Perkáta, Pusztavám, Tabajd, Vasztélypuszta és Vál településeken a vízmérők leolvasása november 1. és 15. között kerül sorra.

Kérik a fogyasztókat, tegyék hozzáférhetővé a vízmérőhelyeket. Ha ezt nem biztosítják, az előző időszak átlagfogyasztását tudják figyelembe venni. A leolvasást napközben, munkaidő után és hétvégén is folyamatosan végzik.

Azokat a fogyasztókat, akiket kétszeri megkeresésre sem érnek el, arra kérik, hogy a levélszekrényben hagyott leolvasólapot töltsék ki és postafordultával küldjék vissza, illetve honlapjukon keresztül is bejelenthetik mérőállásukat november 1-19. között.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >