Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Gazdaság arrow Üres zsákba öntik az uniós milliókat
Üres zsákba öntik az uniós milliókat Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. október 27.

ImagePelczné Gáll Ildikó hétfői napirend előtti felszólalásában a szocialista vállalkozásfejlesztés sajátságairól beszélt, arról, hogy elsősorban azok a vállalkozók számíthatnak támogatásra, akik valami "totális értelmetlenséggel" pályáznak. A Fidesz frakcióvezető-helyettese példaként megemlítette a Bodrogkeresztúron 40 millió forintért épült 40 centiméteres kilátót, a drégelypalánki kutyafitneszt 120 millió forintért és a 80 millióért újraértelmezett hagyományos dobókockát.

 

A Fidesz alelnöke azt javasolta a szocialistáknak, hogy "ne üres zsákba öntsék a pénzt", hanem támogassák a valóban arra érdemes vállalkozásokat.

 

Image
fotó: Pelsőczy Csaba

Pelczné szerint ezek közé tartozik például az a saját pátriájában található édességgyár, amelyik 1996 óta folyamatosan 70 embert foglalkoztat, és amelynek a termékei nem azért nem jutnak el a hipermarketekbe, "mert a polcpénzt nem fizeti meg, hanem mert szóba sem állnak vele".

Pelczné szintén a kormánypártiak figyelmébe ajánlotta a külföldön már ismert, Genius-díjas napelemes tetőcserép gyártóját.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >