Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Töklámpás Est a Pálinkafőzdében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 28.

ImageAz Agárdi Pálinkafőzde idén októberben ünnepelte 7. születésnapját. Az eltelt idő alatt elérte, hogy a név: „Agárdi”, egyet jelent a tiszta minőséggel, és tradícióval. A 2009. év a nagy nemzetközi elismerések éve az Agárdi Pálinka történetében; a Destillata Nemzetközi Párlatversenyen az Év Főzdéje, az Év Főzőmestere és az Év Pálinkája díj mellett, a Magyarországi Nemzetgyőztes díját is kiérdemelte.

 

Kovács Henrietta Irodavezetőtől megtudtuk, hogy a 2009. év a második év, amikor az Agárdi Pálinkafőzde a Superbrands díjat megkapta. A Superbrands nemzetközi elismerés, mellyel a világ 82 országában díjazzák a kiemelkedő teljesítményt nyújtó márkákat, hazánkban 2004. óta működik. Az október 14-i születésnapi ünnepség egy zártkörű rendezvény volt.

A régióban élő Agárdi Pálinkát szerető, vagy vele megismerkedni szándékozó barátokat pedig november 2-án, hétfőn egy kerti mulatságra hívják, ahol őszbúcsúztató vidámság várja a látogatókat. A Velencei-tó környéki, Fejér, Veszprém megye gyümölcsösei kitűnő minőségükkel nagyban hozzájárulnak a Pálinkafőzde sikereihez, s ezt a sikert az itt élőkkel is szeretnék megosztani a Pálinkafőzde dolgozói. A szervezők délután fél hattól várják a Pálinkás Töklámpás Estére a kalandra vágyókat.

 Egy nagy tűz köré gyűlnek majd össze a parkban a látogatók, hogy mindenki megkóstolhassa Feind János mesterszakács finom sültkolbászait. A vendégek ehetnek majd a kerti kemencékben sütött kenyérből, sülttökökből, majd forralt bor és forralt tea melegíthet át mindenkit. Természetesen a főszereplők most is az Agárdi Pálinkák lesznek!

„Jókedvünkhöz tűzzsonglőrök, néptáncosok, gólyalábasok járulnak hozzá, s persze a vendégek is: a kertben rendezett ügyességi játékok sikeres teljesítése esetén pálinkás ajándékok várják a bátor és kitartó versenyzőket.” – mondták honlapunknak a szervezők.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >