Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Az első mérkőzésen dölt el a továbbjutás
Az első mérkőzésen dölt el a továbbjutás Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. október 29.

ImageA fehérváriak megnyugtató – három gólos – előny tudatában léphettek pályára ma este Pápán. A Vidi játékosainak önbizalmát tovább növelhette az a tény is, hogy vasárnap nagyon simán verték a bajnok Debrecent. A pápaiak is erőt meríthettek a hétvégi bajnokijukból, ugyanis 0:1-es félidő után 5:1-re ütötték ki a Nyíregyházát. Azonnal a mérkőzés elején magához ragadta a kezdeményezést a hazai együttes, akik már az első percekben csökkenthették volna hátrányukat, ám Sebők eszén nem sikerült túljárniuk.

 

A folytatásban is a hazaiak akarata érvényesült, de gólt nem, csupán helyzeteket láthatott a publikum. Fordulás után egyre többet birtokolta a labdát a Vidi. A szurkolók nagy örömére pályára lépett első tétmérkőzésén Farkas II. Balázs, illetve hosszú sérülése után Dvéri Zsolt is lehetőséget kapott.

A 71. percig kellett várni az első igazi gólhelyzetre, ekkor Alison adott parádés labdát Sitkunak, aki 10 méterről a kivetődő kapusba lőtte a labdát. A 80. percben a többet támadó hazai csapat előbb kapufát szerzett, majd nem sokkal később egy érvénytelen gólt is – Gyömbér sípszó előtt rúgta szabadrúgásból Sebők kapujába a labdát, miközben a fehérvári hálóőr még a sorfalat igazítgatta. Egy nem túl látványos mérkőzésen hozta a kötelezőt a Vidi.

A továbbjutás már a párharc első mérkőzésén eldőlt Székesfehérváron, és nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a jobbik csapat jutott tovább.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >