Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vajon meddig tűri az MSZP a rasszistákat és az antiszemitákat a saját soraiban? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. október 29.

ImageVarga László és társai jobban tennék, ha az MSZP-hez fordulnának, és ott rasszistáznának. Csak emlékeztetünk az MSZP-s Pásztor Tiborra, aki blogjában "díszzsidókról" írogatott, vagy éppen Gyurcsány Ferencre, aki minden nap egy olyan villából indul pénzt osztogatni az MSZP-s holdudvarnak, amelyet kétszeresen, előbb a nyilasok, aztán a kommunisták koboztak el zsidó tulajdonosától. Tiltakozhatnának végre Döry Miklós XIII. kerületi MSZP-s önkormányzati képviselő egy képviselőtestületi ülésen elhangzott szavai miatt is: "Az odajáró kisebbség teszi ki az óvoda minimum ötven, de inkább hatvanöt százalékát.

 

Ebből következik az, hogy azt, amit a költségvetésben nem kapnak meg, mint kisebbség, azt megpróbálják másképp pótolni, és rengeteg, nem annyi a lopás, mint egy normál iskolában. (...) A Szent László és a Jász utca környékéről kell beszélni és a szemben lévő közértről is, ahol rendszeresen féldeciznek a portugálok, már elnézést kérek, de valahogy ki kell fejezzem magam, mondhatom úgy is, hogy a romák. ( ) Ha három dadust odaállítunk, meg négy pedagógust, akkor is kiviszi a kabátja alatt a másik kabátot, mint ahogy az áruházból is kiviszi a lopott holmit."

Az MSZP-s képviselő nemcsak a cigányokat osztotta, kaptak a zsidók is: "Én nem osztom Szabó György képviselőtársamnak azt a meglátását, amit ő nemrégen lát, mert elég sok időt töltött ahhoz Izraelben, hogy ne lásson rá az itteni dolgokra, hogy itt koldusok országába tért vissza, amikor hazajött, de hát ha ennyire nem érzi jól magát, egyre közelebb kerülünk a schengeni határokhoz."

Vajon meddig tűri az MSZP a rasszistákat és az antiszemitákat a saját soraiban?

- áll dr. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivőjének közleményében.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >