Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Először a Pályaválasztási Kiállításokon
Először a Pályaválasztási Kiállításokon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. november 05.

ImageElőször lesz jelen a Fejér megyében szervezett Pályaválasztási Napokon a tavaly létrehozott Fejér Megyei Szakképzés-szervezési Társulás. A november elején, Székesfehérváron és Dunaújvárosban rendezendő kiállításokon önálló standon mutatkozik be, illetve képviseli tagintézményeit a Fejér TISZK.

 

"Tíz tagintézményünk 44 szakmát kínál a pályaválasztás előtt álló általános iskolásoknak. Ezért is fontos számunkra, hogy jelen legyünk a Közép-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ által szervezett, immár hagyományos rendezvényen." - mondta el Csányiné Pergel Andrea a dunaújvárosi székhelyű Fejér Megyei Szakképzés-szervezési Társulás munkaszervezetének vezetője. - "Nemcsak a diákokat, de szüleiket, illetve a gyerekek döntését segítő pedagógusokat is szeretnénk megszólítani, és olyan információkkal ellátni, amelyek segítik a megalapozott döntést."

A székesfehérvári KÖFÉM csarnokban 2009. november 5-től 7-ig tartó, illetve a dunaújvárosi Dunaferr Szakközépiskola Villamos Tagozatának épületében november 6-án rendezendő kiállításokon a TISZK standjánál nemcsak a Fejér megye és Dunaújváros által létrehozott, az Európai Unió által támogatott szervezettel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, de a tagintézmények kínálatával is.

A Dunaújvárosban, Seregélyesen, Pusztaszabolcson, Bicskén és Velencén található szakképzéssel foglalkozó tanintézmények kínálata a Pályaválasztási Kiállításokra megjelent TISZK Ajánlóból is megismerhető lesz.

"A pályaválasztási folyamat kezdetén vagyunk, hiszen a február közepéig dönthetnek a mai nyolcadikosok arról, hogy hol folytatják a tanulmányaikat. A döntésben nemcsak a Pályaválasztási Kiállításokon segítünk majd, hanem a tagintézményeinkben november elejétől január közepéig szervezett nyílt napokon is, illetve a honlapunkon és kiadványainkon keresztül is." - tette hozzá a Fejér Megyei Szakképzés-szervezési Társulás vezetője.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >